GENÇLER, SAGOPA KAJMER'LE COŞTU

20.11.2014 22:12:32

Sagopa Kajmer ismiyle bilinen Türkçe Rap Müziği'nin başarılı şarkıcısı Yunus Özyavuz, Çekmeköy'de sevenleriyle bir araya geldi.

Çekmeköy Belediyesi ve Çekmeköy Genç Akademi  tarafından düzenlenen Sagopa Kajmer konserinde binlerce genç doyasıya eğlendi. Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen konsere Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Eyüp Yıldırım, Ahmet Epli, Fatih Sırmacı, AK Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı , AK Parti Çekmeköy Gençlik Kolları ve Genç Akademi Dernek Başkanı Rıdvan Bural ve çok sayıda Sagopa Kajmer hayranı katıldı.Sahnede sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı Sagopa Kajmer, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kajmer’e ilginin yoğun olduğu konserde sanatçının sevilen şarkılarına hayranları da eşlik etti.

Konserde sanatçıya, Çekmeköy gençliği adına teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, gençleri bir bütün olarak görmekten mutlu olduklarını söyleyerek, “Bu konseri gençlerimize 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda armağan edecektik. O günlerde yaşanan maden kazası sebebiyle konseri bugüne erteledik. Bugün burada görüyoruz ki gençliğimiz bir bütün halinde doyasıya eğleniyor. Çekmeköy Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’ın gençliğe vermiş olduğu değeri bir kez daha burada gördük. İstanbul’un her noktasından gençleri bugün Çekmeköy’de ağırlıyoruz. Modern ve Model Çekmeköy vizyonuna uygun şekilde ürettiğimiz projelerimizde geleceğimizin teminatı gençlerimize yer vermeye devam edeceğiz,” dedi.Konser için 3 saat yolculuk ettiğini dile getiren Sagopa Kajmer hayranı bir genç, “Konser Çin’de olsa yine giderdim. Onu çok seviyorum “ dedi. 12 yıldır Kajmer’i dinlediğini söyleyen bir diğer Sagopa Kajmer hayranı ise heyecanlı olduğunu belirtti.

 

 

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, konser sonunda Sagopa Kajmer’e teşekkür çiçeği verdi.




1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki