Fenerbahçe, Alpaslan Öztürk´ü istiyor

4.06.2020 17:02:03

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe´nin, Göztepe´den Alpaslan Öztürk´ü kadrosuna katmak için İzmir ekibine, Alper Potuk´u önerdiği öğrenildi.

2018´de Ali Koç´un başkanlığa seçilmesinden itibaren taraftarının beklediği başarıyı gösteremeyen Fenerbahçe, yeni sezona iddialı başlamak istiyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin askıya alınmasının ardından transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertliler, gelecek sezon için kadro yapılanmasına devam ediyor. Kanarya, son olarak Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk´ü listesine aldı.

ALPER POTUK ÖNERİLDİ

İzmir ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan savunmacıyı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, oyuncu için Göz-Göz´e Alper Potuk´u önerdi.

Daha önce birçok takımın ilgilendiği bilinen Potuk, Anadolu kulüplerinde oynamak istemediği için sarı-lacivertlilerden ayrılmayı kabul etmemişti. 29 yaşındaki futbolcunun, İzmir ekibinde forma giymeyi kabul etmesi halinde ise takas gerçekleşecek. 

49 MAÇTA 6 GOL

2018´den bu yana İzmir ekibinde forma giyen Alpaslan Öztürk, sarı-kırmızılı formayla 49 maçta görev aldı. Öztürk, bu karşılaşmalarda 6 kez fileleri havalandırdı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki