Galatasaray 4 - 1 Kayserispor

15.08.2017 11:50:27

Galatasaray 4 - 1 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig´in ilk haftasında Galatasaray, Kayserispor´u konuk etti.

Sahadan 4-1´lik galibiyetle ayrılan Cimbom, lige iyi bir başlangıç yaptı ve Östersunds kazasının ardından taraftarı ile barıştı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Tolga ciğerci, Belhanda ve Gomis (2) attı. Kayserispor´un tek sayısı ise Levent Gülen´den geldi.

Galatasaray mücadeleye çok hızlı ve etkili başladı. Oyunun kontrolünü ilk dakikalarda itibaren eline alan Cimbom, rakibinin çıkmasına izin vermedi ve rakip yarı alanda gol aradı.

Tudor´un öğrencileri baskılı oyunun karşılığını 16. dakikada aldı. Sağ kanattan müthiş hareketlerle son çizgiye inen Rodrigues´in sert ortasına kale önünde Tolga Ciğerci dokundu ve takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Golün ardından üstün oyununu devam ettiren Galatasaray, beklemediği dakikalarda kalesinde golü gördü. 29. dakikada Deniz Türüç´ün sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Levent Gülen kale önünde bomboş kafayı vurdu, Muslera´nın müdahalesine rağmen ağlarla buluşan top maça denge getirdi: 1-1

Bu gol Kayserispor´u umutlandırsa da ev sahibi ekip golleri peşpeşe buldu. Önce sahneye Belhanda sahneye çıktı ve 35. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golün hemen 2 dakika sonrası Gomis çok şık bir gol atarak farkı 2´ye çıkardı. 3-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Galatasaray, soyunma odasına 3-1´lik üstünlükle gitti.

 

Mücadelenin ikinci devresinde de Galatasaray, oyunu yönlendiren taraf oldu. Ev sahibi ekip Gomis, Belhanda ve Tolga ile yine net fırsatlar yakaladı. Galatasaray´ın dünyaca ünlü yıldızı Gomis, 87. dakikada skoru 4-1´e getirdi.

Kayserispor´da Lopes, 85. dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı ve konuk ekip mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Sahadan 4-1´lik galibiyetle ayrılan Galatasaray 3 puana yükseldi. Kayserispor ise ligde puanla tanışamadı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki