GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI

12.01.2019 08:52:20

GAZETECİLER GÜNÜ BULUŞMASI

Çekmeköy belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 10 Ocak Gazeteciler Günü´nde, ilçede hizmet veren gazetecileri misafir etti.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 10 Ocak Gazeteciler Günü geleneğini bozmadı ve güne bölgede çalışan gazetecilere birlikte başladı. Çekmeköy Belediyesi´nde gerçekleşen programa; bölgeyi iyi tanıyan, yazı ve haberleri ile 10 yıldır belediye çalışmalarını yakından takip eden gazeteciler katıldı.

Gazeteciler gününü tebrik ederek söze başlayan Başkan Poyraz, gazetecilerin çalışmalar ve seçimle ilgili sorularını da yanıtladı.

 

Adaylık sürecinin en başından beri Ahmet Poyraz hiç değişmedi. Bunun nedeni nedir sorusuna teşekkür eden Başkan Poyraz, ?10 yıl Çekmeköy´e hizmet edebilme şerefini yaşamış biri olarak, diğer arkadaşlarıma da hep şunu dedim. Bu süreçte halkımızın halinden anlamış, ilçemize faydamız dokunmuş, partimize yük olan değil partimizin yükünü alan kişiler olabildiysek ne mutlu bize. Zaten yapamamışsak aday olup partimizi zor durumda bırakmanın bir anlamı yok. Biz seçim dönemlerinde değil, göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşla omuz omuza çalıştığımız için böyle olduğunu düşünüyorum.  Adaylık sürecinde Sayın Cumhurbaşkamız birkaç kere anket yaptırmış, yerelde tecrübeli milletvekilleri tebdili kıyafet gelip mahallelerle de vatandaşla konuşmuş.  Bizim bunlardan daha sonra haberimiz oldu. Sonuç olarak vatandaşımız samimiyetimizin farkında olduğu için adaylık süreci böyle gelişti,? dedi.

Anketlerde muhalefet seçmeni Ahmet Poyraz´a oy veririm diyor

Seçim öncesi anketleri ile ilgili bilgi veren Başkan Poyraz, ?Seçimde kapalı kabinde kim ne oy kullanacak kimse bunu bilemez ama bugüne kadar yapılan 4 ankette de muhalefet partisinin seçmeni olduğu halde Ahmet Poyraz´a oy veririm diyenlerin oranı yüzde 27.5. Bu çok ciddi bir rakam. Bu duruma sokakta da birkaç kez şahit oldum. Günün büyük çoğunluğunu ilçe içinde dolaşarak geçiren biri olarak vatandaşın görüşlerine bire bir şahit oluyorum. Çok kişi yolda yanıma gelip, ?Başkanım biz şu partiliyiz ama Çekmeköy´de sana oy vereceğiz,´ dedi. 10 yıl boyunca bu şerefli görevi yerine getirirken hiç ayrım yapmadan Allah rızası için çalıştığımızın sonucu olarak bu tablo ortaya çıktı. Bu nedenle, sokakta temizlik yapan arkadaşımdan, kapısına gittiğimizde bizi samimiyetle karşılayan halkımıza, takdir ve teşekkürleriyle çalışma şevkimizi artıranlardan, olumsuzlukları söyleyerek bize yol gösterenlere kadar herkese çok teşekkür ediyorum,? dedi.

Başkan Poyraz sözlerine şöyle devam etti; ?Önümüzde Haziran seçimlerinin rakamları var. Devlet Bahçeli yine en zor zamanda ortaya çıkarak Cumhur ittifakı ile devletini ve milletini düşündüğünü kanıtladı. Üzerinden bir yıl geçmeyen seçimlere baktığımızda Cumhur ittifakının oranı yüzde 55´te görünüyor. Tabi biz bu süreçte bu oranı daha da yukarı çekmek için çalışacağız.?    

Binali Yıldırım İstanbul için büyük şans

İstanbul ve Çekmeköy İçin Binali Yıldırım isminin büyük bir şans olduğunu söyleyen Başkan Poyraz, ?Sayın Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanımızın ilk günden beri yol arkadaşı; çok zor zamanlarda çok önemli görevlerde bulunarak, büyük sorumluluklar üstelenen bir büyüğümüz. Çok ciddi bir devlet tecrübesi var, ama ondan daha önemlisi, görev aldığı zaman vatandaş arasında hiç bir ayrım yapmadan sadece çalışma odaklı bir yapısı var.  Türkiye için yaptığı dev projeleri anlatmaya zaten gerek yok, buna bütün ülke şahit. Şimdi İstanbul için çok büyük şans var. Sayın Binali Yıldırım´la 39 ilçesi, 16 milyon nüfusu ile İstanbul şahlanacak inşallah,? dedi.

Yeni Dönem Projeleri

Çekmeköy için yeni projeler hazırlandığını belirten Başkan Poyraz, ?Önümüzdeki ay ilçemiz için planladığımız yeni projelerimizle karşınızda olacağız. İstanbul´un doğası ile ünlü yeşil ilçemizde vatandaşlarımız için çok güzel yeşil alanlar oluşturacağız. Bunların hazırlıklarını yapıyoruz,? dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki