Göğsümüzü Kabartan Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimizden Çekmeköy Kaymakamlığı´na Ziyaret

13.08.2016 22:33:36

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi´nin 15 Temmuz silahlı darbe girişimi neticesinde Çekmeköy´den ses getiren çalışmalarına şehit aileleri ve gazilerden teşekkür geldi.

Geçtiğimiz günlerde misafir ettiği Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir´in babası Sayın Hasan Hüseyin Halisdemir´in ziyaretinin ardından bu kez de Tuzla gişelerde G3 mermisiyle kolunu kaybeden Sayın Üzeyir Cıvan, şehit olan Onur Ensar Ayanoğlu´nun babası Sayın İhsan Ayanoğlu, Atatürk Havalimanı´nda tankın paletlerinin altına yatan Sayın Metin Doğan ve 5 Dakikada tank kullanmayı öğrenen Sayın Mehmet Köse´yi makamında ağırlayan Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, şehitlere, ailelerine ve gazilere şükran ve minnetlerini ifade etti.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, düzenlenen ziyarette Çekmeköy halkının 26 gündür sergilediği vatanperver duruşa öncülük ettikleri için şahsına ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´a teşekkür eden şehit babası İhsan Ayanoğlu ve gazilerimiz Üzeyir Cıvan, Metin Doğan ve Mehmet Köse´ye, ?Asıl teşekkür edilecek, şükran duyulacak kişiler sizler, sizlerin evlatları. Allah sizin gibi devletini, milletini, vatanını, toprağını seven, hayatı uğruna gereğini yapan evlatları eksik etmesin. Allah birliğimizi bozmasın bozmak isteyenlere de fırsat vermesin? dedi.

Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu söyleyen kahraman şehit babası ve gaziler yine olsa yine aynı kararlılıkta aynı duruşu sergileyeceklerini ifade ettiler.

/682/OKG_3959  /682/OKG_3977  /682/OKG_3995  



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki