HACI NECATi AĞIRMAN CAMİ DUALARLA AÇILDI

4.10.2020 13:38:05

Çekmeköy Belediyesi öncülüğünde hayırsever iş adamı Necati Ağırman´ın yaptırdığı Çatalmeşe Hacı Necati Ağırman Cami Cuma Namazı öncesinde açıldı.

Hacı Necati Ağırman Cami´nin Kur´an tilaveti ve dualarla yapılan açılış törenine;   Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, hayırsever iş adamı Necati Ağırman ve vatandaşlar katıldı. Çatalmeşe Mahallesi´nde inşa edilen camide 2500 kişi aynı anda ibadet edebilecek. Çift minare ve çift şerefeli inşa edilen caminin zemin katı 610 metre kare olarak  yapıldı.

Başkan Ahmet Poyraz "   Rabbim bu ülkeye bu millete hayırlar yapacak insanların sayısını artırsın inşallah.  Hayırseverimiz Necati abimizden Allah razı olsun kendisine teşekkür ediyorum. Camimiz mahallemize ve Çekmeköy´ümüze hayırlı uğurlu olsun," dedi.

 

Programda selamlama konuşması yapan Hacı Necati Ağırman " Camimiz alemi islama hayırlı olsun. Bana bu duygu ve hayrı yaşatan Allahıma hamdolsun. Camimizin açılışında maddi manevi destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. " dedi.

Programda Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, hayırsever iş adamı Necati Ağırman´a teşekkür plaketi takdim etti.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki