HADSİZ, HUKUKSUZ, AHLAKTAN YOKSUN BİR PAYLAŞIM?

15.02.2021 19:03:56

HADSİZ, HUKUKSUZ, AHLAKTAN YOKSUN BİR PAYLAŞIM?

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan, Kadir Topbaş´ın ölümünden sonra, ?Kadir Topbaş´ın ardından Melih Gökçek´i bekliyoruz? dedi. Balkan´ın Twitter hesabından paylaştığı bu sözlere Çorum Baro Başkanı Kenan Yaşar ve bazı baro başkanlarından tepki geldi. Balkan, bu tepkilere, ?Dün paylaştığım bir paylaşım üzerine hakaretler, küfürler ve tehditler yağıyor.Herkesin canı sağ olsun.Öte yandan düşüncelerimden vazgeçerek, linç kampanyasına cevap verecek değilim? şeklinde cevap verdi. 

 

Antalya Baro Başkanı Polat Balkan Kadir Topbaş´ın ölümünün ardından sosyal medya hesabından,  ?Kadir Topbaş´ın ardından Melih Gökçek´i bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Polat Balkan´ın Twitter hesabından paylaştığı bu sözlere bazı baro başkanları  tepki  gösterdi. Balkan, tepkilere rağmen sözlerinin arkasında olduğunu belirterek,  ?Dün paylaştığım bir paylaşım üzerine hakaretler, küfürler ve tehditler yağıyor. Herkesin canı sağ olsun. Öte yandan düşüncelerimden vazgeçerek, linç kampanyasına cevap verecek değilim? dedi.

 

Antalya Baro başkanı Polat Balkan´a bir çok baro başkanında tepki gelirken, Çorum Baro Başkanı Kenan Yaşar, Balkan´a, ?Ne söylense anlamayacağınız malum. Hadsiz, hukuksuz ve ahlaktan yoksun bir paylaşım. Polat bey böyle bir paylaşımı siz kendinize yakıştırsanız da bir hukukçuya bir baro başkanına yakışmıyor. Şiddetle kınıyorum? diye konuştu.

 

Kent19tv



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki