HERŞEY VATAN İÇİN...

31.10.2020 21:02:27

HERŞEY VATAN İÇİN...

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi yönetim kurulu ve üyelerimiz olan, Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz ile birlikte,

Cennet Vatanımızın Bağımsızlığı ve Milletimizin huzuru için gözlerini kırpmadan  canlarını feda eden Nurlanmış Aziz Şehitlerimiz ve onların canlı şahitleri olan  onurlanmış Gazilerimiz anısına, Cumhuriyetimizin 97. yılında ağaçlandırma yaparak , onları birkez daha saygıyla ettik...

 

"Herşey Vatan İçin" adını verdiğimiz  bu projemizi ,Karayolları 1.Bölge Müdürümüz Sayın Turgay ÇOLAK beyefendi ve kıymetli Karayolları ekibinin bizleri çok mutlu eden yer tahsisi ve destekleri  ile 31 Ekim 2020 Cumartesi günü gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. 

 

Ağaçlandırma çalışmamıza bizzat katılan Karayolları 1.Bölge müdürümüz sayın Turgay ÇOLAK´a  , derneğimiz üyeleri Şehit ailelerimiz ve Gazilerimize katılımları ve emeklerinden ötürü şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. 

Allah´ın izniyle, gücümüz yettiğince son nefesimize kadar yaşamın her alanında, "HERŞEY VATAN İÇİN" diyerek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.

 

Saygılarımla.

Gazi , Oktay KAYA

Başkan



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki