HÜSEYİN YÜKSEK MAHALLE BAŞKANLARI VE DELEGELERİYLE GÜÇÜNÜ İSPATLADI

26.10.2014 21:12:09

Bu kongre bizim Çekmeköy sevdamız için bir son değil,aksine bir başlangıçtır

Bu  kongre bizim Çekmeköy sevdamız için bir son değil,aksine bir başlangıçtır

     Ak parti Çekmeköy  Teşkilat’inda 6 aralıkta yapılacak olan 5.olağan kongre tüm hizila devam ederken hüseyin yüksek’in bilgi birikimini ve destek güçlerinin öz verileriyle gündemde kalmayı başarmaya devam eden yüksek bu sevda bitmez ömrümüz bitene kadarda bitmeyecek,sonu her ne olursa olsun demokrasıyı savunurak kürt türk alevi sünni kardeşliğini devam edilemilmesi için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız ,bizler Cumhurbaşkanı sn..Recep Tayıp Erdoga’nın bu ülkeyede nasıl bedel öduyorsa bizlerinde ak partili olarak arkasından devam etmek için hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Söylentilerere göre İlin veya İlçenin mahalle başkanları ve deleğe üzerindeki ciddi baskıları ortamın gerilmesine neden oldu. Bu davranışa tepki, gösterenler tepkilerini, “madem bir kişiyi aday yapacaksınız o halde seçime ne gerek var ve bu ancak halkı kandırmaktır ve demokrasi denilen şeyde samimi olmamaktır” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

     Bu tepkilerden biri de mevcut adaylardan Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yüksek’in Yılmazlar Restorandaki mahalle başkanları, deleğe ve bazı partililere verdiği yemekte dile getirlidi.

     Birçok mahalle başkanının ortak yayınladıkları deklarasyonda ise şu açıklama yapıldı:

  “2002 Tarihinde büyük bir şerefle kurulan amacı millete hizmet olan Ak parti mensubu olmaktan büyük bir onur duyuyoruz. 2002 Tarihinden 2014 Tarihine kadar partimize hizmet etmek biz mahalle başkanları için büyük bir onurdu. Bundan sonrada partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız Çekmeköy ilçemizde 6 Aralık da yapılacak olağan ilçe başkanlığı seçiminde ilçemizde partimizi daha iyi yerlere taşıyabilecek milletimize gereken hizmeti yapacak tüm parti teşkilatlarımızın sevdiği güvendiği, bizlere her zaman sahip çıkan ve sonuna kadar çıkacağına inandığımız Hüseyin Yüksek kardeşimizi ilçe başkanlığı seçiminde destekleyeceğimizi bildirir. Sonuna kadar ne olursa olsun Hüseyin Yüksek ile beraber olacağımızı kamuoyuna ve siz değerli basın mensuplarına duyuruyor bu bizimle beraber olan mahalle başkanlarımızı açıklıyorum. Aydınlar Mahallesi Başkanı Sinan Sağlam

Taşdelen Mahalle Başkanı Özdemir Aslan

 Ekşioğlu Mahalle Başkanı Yüksel Koluzun

Kirazlıdere Mahalle Başkanı Erbil Polat

 Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Bahattin Koç

 Nişantepe Mahallesi Başkanı Ahmet Bilge

 Reşadiye Mahallesi başkanı Recep Çelik

Sırapınar Mahallesi Başkanı Temel Aydın

 M.Akif Mahallesi Başkanı Bekir Kurşun

Soğukpınar eski mahalle başkanı Hayrettin Öztürk

 Hamidiye eski Mahalle başkanı Yasin Çelik

 

   Burada bir konuşma yapan  Hüseyin Yüksek, kendisine destek verenlere teşekkürden sonra halk için var olduklarını belirterek, “biz her türlü zorluğun içinden geldik ve zorluğun fakirliğin ezilmişliğin ne olduğunu iyi biliriz ve biz fakir fukara garip gurabanın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Biz hizmet yolunda yorulmadan koşacağız. Aleyhimde olan ve bana yanlış yapanlara hakkımı helal ediyorum. Varsın yapsınlar biz mukabeleyi bilmisilde bulunmayacağız ve herkesi kucaklamaya devam edeceğiz. Yapılan yanlışları konuşmak kimseye fayda vermez. Biz bunlara yani bu yaraları kaşımadan tedavi etmenin yolunu arayacağız. Kimseye kırgın ve küskün değilim.Kendimizi ve yapacaklarımızı anlatmak için partimizin ve bu davanın selamaeti için kapı kapı gezip anlatacağız. Hatta mevcut adaylara da ziyarette bulunacağız” dedi.                                                                                                      

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki