İGEDER ÜSKÜDAR OKUL MÜDÜRLERİ ORYANTASYON PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

15.01.2015 23:37:48

İGEDER ÜSKÜDAR OKUL MÜDÜRLERİ ORYANTASYON PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

İGEDER olarak Üsküdar Kaymakamlığı,  Üsküdar Belediyesi, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Sebahattin Zaim Üniversitesi işbirliği ile Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezinde gerçekleştirdiğimiz programımıza Üsküdar İlçesinde görev yapan 116 resmi okul müdürü katıldı. Sabah 09:00’da başlayan programımız akşam saat 17:00’a kadar yoğun bir ilgi ile devam etti.

Açılışın ardından yapılan protokol konuşmalarında Üsküdar Kaymakamı Sayın Mustafa GÜLER, Belediye Başkanı Sayın Hilmi TÜRKMEN, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Muammer YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Sinan ENGİN ve İGEDER Başkanımız Sayın Duran CANKATAR konuşmalar yaptılar.

Program 5 oturum şeklinde gerçekleşitirildi. İlk oturumda Konuşmacı Prof. Dr. Mehmet BULUT “Eğitimde Yeni Yaklaşımlar konulu seminerini verdi.

İkinci oturumda Konuşmacı Prof. Dr. Selahhattin TURAN21.yy’da Eğitimi ve Okulu Anlamlandırma Çalışmaları” isimli seminerini verdi.

Verilen öğle arasından sonra üçüncü oturumda Konuşmacı Yrd. Doç. Dr. Turgay ŞİRİN “Eğitimde ve Yönetimde Yeni Bir Yaklaşım: Koçluk ve Mentorluk” konulu seminerini verdi.

Dördüncü oturumda Konuşmacı Dr. Adem ERGÜL “Geliştiren Eğitim Liderliği” isimli seminerini verdi.

Son oturumda ise Konuşmacı: Prof. Dr. Halil EKŞİ “Okul Yöneticilerinin Değerler Eğitimindeki Yeri” isimli seminerinin ardından Prof. Dr. Selahattin TURAN programın kısa bir değerlendirmesini yaptı.

            Katılımcılara çeşitli kitapların takdim edildiği program büyük beğeni topladı.

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı