İHH SANCAKTEPE TEMSİLCİLİĞİ Sarıgazi Merkez´de açıldı.

15.12.2017 20:25:10

İHH SANCAKTEPE TEMSİLCİLİĞİ Sarıgazi Merkez´de açıldı.

İHH SANCAKTEPE TEMSİLCİLİĞİ Sarıgazi Merkez´de açıldı.

İstanbuldaki ilçelerde temsilcilik açmaya devam eden İHH İnsani Yardım Vakfı 13. Temsilciliğini İstanbul´un hızlı gelişen ilçelerinden olan Sancaktepe Sarıgazi´de açtı.

25 yıldır faaliyette bulunan İHH  İnsani Yardım Vakfı, 120 ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir.Nerede bir insanı kriz, açlık, savaş olursa oraya el atmaya çalışan İHH İnsani Yardım Vakfı Türkiyede bulunan hayırseverlerin desteklerini mazlumlara ulaştırmaktadır.

Temsilciliğin açılışı ile ilgili olarak görüştüğümüz İHH Sancaktepe Temsilcisi Gökhan Yılmaz Sancaktepe ilçesinin nüfusu 400 bini aşmış durumdadır.Sancaktepe ilçesinde çok ciddi bir çalışma alanı olduğunu ve temsilciliğin açılmasının bölgede hayri ve ilmi çalışmaların artmasına büyük katkı sağlayacağını, sivil toplum kuruluşları, okullar, camiler ve hayırsever işadamı ve gönüllü insanlarımızla sürekli iletişim halinde olduklarını ve çalışmaların çok bereketli olduğunu ifade etmiştir.

Ayrıca yine Afrikadaki kuraklık sebebiyle özellikle bölgede su kuyusu acılması için hayırseverlere sürekli ziyaretlerde bulunulmaktadır.

Çalışmalarımızda kaymakamlık, belediye,  müftülük, mili eğitim ve diğer kurumlarla sürekli işbirliği içerisinde olunarak köprü vazifesi görmeye çalışmaktayız.

Arakan ,Suriye, Kudüs özelindede çalışmaların yürütüldüğü ve bu bölgelerde mağdur insanlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi içinde yoğun bir çaba gösterilmektedir.

Türkiyenin gündemine İHH tarafından sokulan Yetim çalışmalarına özel bir önem verdiklerini belirten , Sancaktepede bulunan ilk ve orta okullarda okuyan yetim çocuklara yönelik yapılan yetim şenliğinde çocuklara eğlendirici oyunların yanında herbirine hediyeler verildi.Yetimlerle ilgili çalışmalara önümüzdeki dönem daha fazla ağırlık verileceğini ve Sancaktepe de ulaşılmadık bir yetim bırakılmayacağını belirtti



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki