İskilip AK Parti İlçe Başkanlığının Çalışmaları Taktir Edildi.

5.09.2016 09:10:39

Mustafa Lek kısa zamanda zirve yaptı

Önceki gün gerçekleştirilen AK Parti İskilip İlçe Danışma Meclisi´nde konuşan TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu ve AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İskilip teşkilatı performansta Çorum birinci olmasından dolayı AK Parti İlçe Başkanı Mustafa lek´i teprik ettiler.

TBMM İDARİ Amiri Çorum AK Parti Millletvekili Salim Uslu yaptığı açıklamada  İl ve İlçelerimizin Ağustos ayı TPS çalışmalarında göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalarda ilçelerimiz arasında 1.üilke genelinde ise 5. olduğunuz için bizleri gururlandırdınız sizlerin ve il teşkilatımızın özverili çalışmaları neticesinde de bizler de Türkiye 10.´su olduk.Bizler durmaksızın özverili çalışmalarımıza,milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.?dedi

AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, parti teşkilatlarının her ay gerçekleştirilen faaliyetlerinin değerlendirilerek puanlandırıldığı Teşkilat Performans Sistemi´nde Çorum birincisi olduğunu söyledi. Parti içerisinde yapılan bütün faaliyetlerin sisteme kaydedildiğini ifade eden Bekiroğlu, ?Bu faaliyetlerle ilgili ay sonunda bize bir karne geliyor parti genel merkezinden. Bu karneye göre İskilip Çorum birincisi ve Türkiye beşincisi olmuştur. Çorum İL Başkanlığı ise Türkiye 10´uncusu olmuştur. Bizim parti olarak temel hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde olmak. Nerede nifak olursa, nerde ayrılık ve tefrika olursa o bir kurttur insanı çürütür ve yıkar. El birliğiyle çalışmalarımıza devam edelim? diye konuştu.

İlçe Başkanı Mustafa Lek;

 Bir ve beraber olduğumuzda çok güçlü olduğumuzu hatırlatan ve yaşatan 15 Temmuz Milli İrade nöbetlerimizde Çocuğundan yaşlısına 7´den 70´e bizlerle birlikte meydanları boş bırakmayan değerli halkımıza ve Büyük fedakârlıklar göstererek 15 Temmuz Milli İrade nöbetlerimizde bizlerle birlikte meydanları boş bırakmayarak vatan nöbeti tutan Milli İrade Nöbetimizin kahraman bekçileri kadınlarımıza teşekkürlerimi, hürmetlerimi, saygılarımı arz ediyorum.

 

TBMM İdare Amiri Milletvekili Salim Uslu İle görüşmelerimiz neticesinde İlçemize Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Merkezi, KYK Yüksek Öğrenci Yurdu,Toprak Mahsülleri  Ofis Silosu Müjdelerini verdi. Gösterdikleri ilgi alaka ve desteklerinden dolayı Milletvekilimiz  Salim Uslu´ya   İl Başkanımız Rumi Bekiroğlu İl Başkan Yardımcımız İlçe Koordinatörümüz  İsmail Yağbat , İl ve İlçe Teşkilatımıza halkımız adına teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. dedi.

 

 KAYNAK:WWW.İSKİLİPLİYİZ.COM



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki