İSKİLİP HAKETMİYOR

11.09.2018 09:20:41

İSKİLİP HAKETMİYOR

06.09.2018 tarihinde güçlendirme ile birlikte ihale edilen yarım kalan İskilip meslek yüksekokulu inşaatın hiçbir müteahhitin girmemesi dolayısıyla 20.09.2018 tarihinde tekrar yapılacak. Bunu duyan iskilipliler soruyor neden güçlendirme yapılıyor, yardımlarla belli bir noktaya geldi yoksa çürük raporu mu var. İlçe Başkan´ı ve belediye Başkan´ı hiç mi ilgilenmediler. Çorum´da oturup ilçe başkanlığı yapmak bu olsa gerek. Koltuktan güç mü alıyorlar yoksa koltuğa güç mü veriyorlar diye halk tepki veriyor. İlçe Başkan´ı ve belediye Başkan´ı milletvekillerimizi görünce maşşallah bir aradalar gülücük dağıtıyorlar ya onlar gidince napıyorlar. İskilip halkı artık yeter diyor.

İskilip kaymakam vekili saat 12 olmadan makama gelmiyor imzaları atıp hemen ayrılıyormuş makamdan. Neden acaba vatandaş beklesin sıkıntı yok. İlçe Başkan´ı yok o saatlerde kaymakam niye olsun ki diye dert yanan halk arasında konuşuluyor. Parti başkanı yok, kaymakam yok, doktor yok, eğitimde başarı yok, yok yok diyen halk çok müzdarip. Seçimlere yansımaz inşallah diye konuşuyor halk.

İlçe Başkan´ı eşi ve çocuklarıyla birlikte hiç gitmiş mi iskiliplinin gittiği piknik alanlarına sıkıntı var mı yok mu biliyor mu acaba. Hangi yere ne lazım iletebiliyor mu. İskilip´te kaç öğrenci iyi üniversite öğrencisi oldu. İlçe Başkan´ı ve belediye Başkan´ı biliyor mu.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki