İskilip Halkının Sesini Duyacak Devlet Yetkilisi Aranıyor

29.09.2016 11:19:17

İskilip Halkının Sesini Duyacak Devlet Yetkilisi Aranıyor

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi´nde uzman hekim açığı nedeniyle sağlık hizmetleri durma noktasına geldi. 70 Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü atamalarında İskilip´e 7 Pratisyen Hekim atanırken 100 yataklı devlet hastanesinde sadece ortopedi uzmanı görev yapması bu atamalarda hiçbir uzman doktorun atanmaması uzman doktor bekleyen İskilip halkını şok etti.

Ocak ayından beri hastanede kardiyolog, üroloji uzmanı, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, kulak burun boğaz uzmanı,çoçuk sağlığı hastalıkları uzmanı, cilt hastalıkları uzmanı,nöroloji, kardiyoloji, göğüs hastalıkları ve intaniye uzmanı bulunmazken sadece 100 yataklı devlet hastanesinde uzman doktor olarak ortobedi doktoru hizmet veriyor.

34 bin nüfüslu İskilip´te vatandaşlar doktorsuzluk yüzünden yeterince iyi hizmet alamadıklarını ifade ettiler. Doktor eksikliğinden dolayı çoğu hastanın doktorsuzluk yüzünden ambulanslarla Çoruma sevk edildiğini, önceki yıllarda hastane de Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Doktoru, nöroloji, kardiyoloji, göğüs hastalıkları , Dahiliyeci, Uzmanlarının bulunduğunu, bugün ise hastanede doktorsuzluk yüzünden hastaların büyük sıkıntı çektiğini ifade ettiler.

 

Kış mevsimi yaklaşırken Diğer ilçelere de sağlık hizmeti veren hastanemizin sahipsiz kalması bizleri kahrediyor. Hakkımız olan sağlığımızla ilgilenecek ve branşlarında uzmanlaşmış doktor talebimize cevap verebilecek bir yetkilinin sesimizi duymasını ve bu mağduriyeti gidermesini bekliyoruz" şeklinde konuştular.  

 

"www.iskilipliyiz.com



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki