İskilip Vali'ye müteşekkir

7.01.2023 15:30:00

İskilip Vali'ye müteşekkir

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek, Akşemseddin Evlik mekanı modernizasyonu ve Redif Kışlası için teşekkür etti, İskilip'e organize sanayi kurulmasıyla ilgili yapılan çalışmalar için destek istedi. Kısar, 14 Ocak'ta İskilip'te düzenlecek Akşemseddin Paneli için de davette bulundu.


 

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'yi ziyaret ederek Akşemseddin Evlik mekanı modernizasyonu ve Redif Kışlası için teşekkür etti. Ayrıca İskilip Organize Sanayi Bölgesi ilgili yapılan çalışmalar için destek istedi.

Kısar, 14 Ocak'ta İskilip'te düzenlecek Akşemseddin Paneli için de davette bulundu. Fikret Kısar görüşmeden sonra yaptığı açıklamada, "Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi'den Akşemseddin Evlik mekanı ve Redif Kışlası ihalelerinin 10 Ocak’ta yapılacağı müjdesini aldım. Sayın Valimizin İskilip ve alimlerine karşı özel bir ilgisi var. Dolayısıyla yaptığımız çalışmalara tam destek vereceğini söyledi. İskilip OSB için de destek verdi. Sayın Çiftçi, Çorum ve İskilip'imiz için çok büyük bir şanstır.”dedi



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki