İskilip İçin Üzücü Haber

12.04.2015 10:53:14

Geçtiğimiz günlerde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret eden Oğuzlar İlçe Başkanı Alâaddin Coşkun, Oğuzlar ilçemiz Adliye olarak İskilip'ten hizmet alıyor

Oğuzlar İlçesi Adliye İşlerini artık ÇorumMerkez’de yaptıracak

Geçtiğimiz günlerde Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu ziyaret eden Oğuzlar İlçe Başkanı Alâaddin Coşkun, “Oğuzlar ilçemiz Adliye olarak İskilip’ten hizmet alıyor. Sınırlı olan ulaşımdan daha ziyade Çorum’la ilişkilerin yoğun olması, Adliye işlemlerinin takibinin daha rahat yapılabilmesi için Çorum Merkez Adliyesine bağlanmak istiyoruz” demişti.

 

Konuyla ilgili gerekli girişimlerde bulunarak Adalet Bakanı Kenan İpek ve Müsteşar V. Basri Bağcı ile görüşen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, “Makul ve vatandaşlarımızın menfaatine olan talebimizi Bakanımız ve Müsteşarımız olumlu karşılayarak gerekli süreci hemen başlatmıştı. Bugünde Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu Oğuzlar İlçemizin Adliye işlerini Çorum Merkez’de yürütmeleri için gerekli kararı almıştır. Teşkilatlarımız, vatandaşlarımızla iletişimi sağlayan, ihtiyaç ve taleplerini değerlendiren, çözüm odaklı en önemli organlarımızdır. Bizde ilçe başkanımızın ilçemiz için önem arz eden talebini yerine getirmiş olduk. Hayırlı olsun” dedi.

kaynak:www.iskilipliyiz.com



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı