İskilip Milletvekili İstiyor diyorsanız Haydi Oylamaya

13.01.2015 08:43:22

iskilip vekil istiyor diyorsan

2015 Milletvekili seçimlerinin yaklaşması ile birlikte Çorum’un muhtemel milletvekili aday adayları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. İnternet üzerinden http://secimharitasi.com/secim-2015/19-%C3%A7orum adresinden ise Çorum’un Milletvekilliği Aday adaylığı için oy kullanılabilmektedir. ilgili sitede ise İskilip’li bir aday adayınında bulunduğu gözlenmektedir. İskilip’in ise kendi milletvekili çıkarma konusunda son dönemlerde Sosyal medya üzerinden oluşturulan platformlara destek olarak buradan da oy kullanabilirsiniz. şuana kadar listede İskilipli olarak Hemşehrimiz Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür yardımcısı Nurettin KULALI bu listede yer almaktadır. Adaylar burada yer aldıkça sizlerle paylaşacağız.

Sizler için Nurettin Kulalı Kimdir ? sorusuna yanıt aradık. İşte Nurettin Kulalı Kimdir ?

Milletvekili aday adayı Nurettin Kulalı’yı sizler için araştırdık ve yayınladık. Nurettin Kulalı’yı biraz tanıyalım.

Nurettin Kulalı kimdir ?

1961 yılında ÇORUM / İskilip’te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İskilip’te tamamladı. 1984 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesinden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

Aralık  1985–Mart 1987 tarihleri arası Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Dairesi Başkanlığı Kesin Hesap Şubesinde Yedek Subay olarak askerlik görevini tamamladı. Nisan 1987–Mayıs 1989 tarihleri arasında özel bir inşaat firmasında şantiye şefi ve kesin hesap mühendisi olarak  çalıştı.

Mayıs 1989’da Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü (EİE) Proje Dairesi Başkanlığı’nda  inşaat mühendisi olarak göreve başladı.

1989–1996 yılları arasında istikşaf, master plan ve fizibilite şube müdürlüklerinde istikşaf, master plan, fizibilite düzeyinde çeşitli projelerin hazırlanmasında görev aldı.

1996–2003 yılları arasında Nehir Tipi HES Proje Şube Müdürlüğünde, Ülkemizde inşa edilen ve işletilmekte olan 21 adet Yap-İşlet-Devret (YİD) kapsamındaki projelerin değerlendirilmesi ile inşaat ve işletme denetimlerinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı adına yapılması görevlerinde çalıştı.

Mart 1998-Ağustos 2000 tarihleri arasında da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü, Hidroelektrik Santrallar Daire Başkanlığında YİD kapsamında başvurusu yapılan Hidroelektrik Santral Projelerinin inceleme ve değerlendirilmesinde geçici görevle çalıştı.

Şubat 2003 tarihinde EİE Genel Müdürlüğünde Araştırma Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı olarak atandı.

2006 yılında EİE Genel Müdürlüğünde İdari İşler Dairesi Başkanlığı görevini yürütmekle görevlendirildi.

14 Eylül 2006 tarihinde Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine atandı. 03 Şubat 2009 – 04 Ocak 2010 tarihi arasında Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünü vekaleten yürüttü. 2009 yılı içerisinde Türkiye Kamu İşletmeleri Birliğinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcılığı ile Türkiye Elektrik Sanayicileri Birliğinde (TESAB) Başkanlık görevlerinde bulundu.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapan  Evli ve 3 çocuk babası Nurettin Kulalı İngilizce bilmektedir. Kendisine başarılar dileriz.



1

8 ilde MAHZEN-36 operasyonu: 42 şüpheli yakalandı

2

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısında 7 Filistinli yaşamını yitirdi

3

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oldu! Ali Koç Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı

4

MSB duyurdu: Pençe-Kilit'te 1 şehit

5

“MİLLİ TOGG” ŞEHİT AİLELERİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI