İSKİLİPTE CİNAYET

3.10.2014 19:12:01

3 KİŞİ GÖZ ALTINDA..

Dün akşam meydana gelen cinayet olayında sır perdesi aralanmaya başladı.
Cinayet olayı dün akşam 20:30 surlarında İskilip Tosya Karayolu Karagöz mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Peş peşe Tosya İstikametine gitmekte olan olan Sadık Metin(28) yönetimindeki 19 FN 069 plakalı otomobil ve Y. A. Yönetimindeki 19 FG 875 plakalı otomobile seyir halindeki başka bir otomobilden kimliği belirsiz kişiler  tarafından ateş açıldı. İlk ateşte  yaralandığı öğrenilen Metin, daha sonra  otomobilin sağ tarafından aşağı inerek araziye doğru kaçmak istedi.Yaralı Sadık Metin’i aracından 15 metre kadar  kaçtığı esnada ikinci kez sırtından vuran kişi yada kişilerin, yere düşen Metin’in yanına gelerek 1 elde kafasına kurşun sıktıkları öğrenildi.Sadık Metin’in olay yerinde hayatını kaybederken Sadık Metin´in 28 yaşında Ankara´da bir şirkette tel örgü işinde çalıştığı Asarcık köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre cinayete kurban giden Sadık Metin´in olay günü  Ankara´da çalıştığı şirketten para aldığı akşam saatleinde İskilip´te bekleyen çalışma arkadaşlarına ödeme yapıp Yama Köyüne iş arkadaşlarını bırakmak için gitmekte olduğu öğrenilirken cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan Çomu köyü Nüfusuna kayıtlı N.C (26) nin askerden dağıtım iznine gelen kardeşini Çorum garajından almak için yola çıktığı daha önce aralarında geçmişe dönük husumet olduğu idda edilirken grubun Karagöz mevkisinde karşı karşıya geldiği anda olayın gerçekleştiği idda edildi.
Tosya´da cinayet zanlısı olarak göz altına alınanların 3 kişi olduğu N,C (26) T,C (20) H,C (16) yaşlarında olduğu öğrenilirken Edinilen bilgiye göre öldürülen Sadık Metin`in aracında otomatik av tüfeği bulundu.
Sadık Metin´in cenazesi otopsi için Ankaraya Gönderildi.

KAYNAK:İSKİLİPLİYİZ.COM



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki