İşte Mustafa Sarıgül`ün iki hedefi!

21.12.2014 11:10:48

CHP`den milletvekili olmak isteyen Sarıgül`ün diğer hedefi ise seçimlerden sonra yapılacak CHP kurultayında genel başkan olmak.

CHP`den milletvekili olmak isteyen Sarıgül, aday gösterilmemesi halinde Şişli`ye yüklenecek. Şişli`de sular duruldu gibi gözükse de işin aslı hiç de öyle değil. CHP kulislerinde milletvekilliği seçimlerinde Mustafa Sarıgül`ün Şişli`yi koz olarak kullanacağı konuşuluyor. İsminin açıklanmasını istemeyen bir CHP`li, Mustafa Sarıgül`ün hedeflerini açıkladı. 
YALNIZ DEĞİL
"Sarıgül`ün iki hedefi var. Biri CHP`den milletvekili olmak, ikincisi de seçimlerden sonra yapılacak CHP kurultayında genel başkan olmak. Sarıgül ile birlikte hareket eden 29 meclis üyesinin yapacakları Şişli`nin geleceğini tayin edecek."
OYUN YENİ BAŞLIYOR 
"Sarıgül ilk olarak Milletvekili olmak isteyecek. Daha sonra da CHP Genel Başkanı olmak isteyecek. Sarıgül partideki geleceğini Şişli`den dizayn edecek. İşler olumsuz giderse meclis üyeleri istifa ederek TDH`ye geçecekler.” 
İNÖNÜ`NÜN DANIŞMANI YAKAR`A DARP
Şişli Belediyesi`nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz Ekim ayında gerçekleşen ve yeni ortaya çıkan görüntülerde Başkan Hayri İnönü`nün danışmanı Boysan Yakar belediye binasında bir grup tarafından darp ediliyor. Video görüntülerinde Yakar, koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arkasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşarak tekme ve tokatlarla saldırıyor. Yere düşen ve bir süre darp edilen Yakar, güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar tarafından kurtarılıyor.
Kaynak: Ercan Öztürk / Akşam



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki