İzmir´de BTP heyecanı

24.02.2021 23:37:05

İzmir´de BTP heyecanı

Önder: Hüseyin Baş ile aynı çizgide yolumuza devam ediyoruz

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İzmir´de önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

BTP İzmir İl Başkanı Mehmet Dinç´in ev sahipliğinde BTP il binasında gerçekleşen toplantıya genel başkan yardımcılarından Teşkilat Başkanı Lütfullah Önder, Mali İşler Başkanı Bilal Karamus ve Halkla İlişkiler Başkanı Zeki Garaçoğlu  ve MYK üyesi ilahiyatçı Hasan Aydın da katıldı.

 

Genç ve donanımlı bir lider

 

Partiye yeni katılımların da gerçekleştiği toplantıda konuşan Teşkilat Başkanı Lütfullah Önder, "Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş´ın bıraktığı fikir mirasına sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade etti. Haydar Baş´ın hayatı boyunca doğruları söylemekten hiçbir zaman vazgeçmediğine vurgu yapan Önder, O´nun yerine BTP Genel Başkanlığına seçilen genç ve donanımlı bir hukukçu olan Hüseyin Baş´ın da aynı çizgide yoluna devam ettiğini belirtti.

 

"Ülke kalkınması ancak Milli Ekonomi Modeli ile olur"

 

Programda söz alan diğer konuşmacılar da Bağımsız Türkiye Partisi´nin siyasi geçmişini ve vizyonunu anlatarak, BTP´nin çözüm odaklı tek parti olduğunu, ülkenin kalkınmasının ancak Prof. Dr. Haydar Baş´ın Milli Ekonomi Modeli (MEM) sayesinde gerçekleşeceğini dile getirdi.

Toplantıda son sözü alan BTP İzmir İl Başkanı Mehmet Dinç ise İzmir teşkilatı adına kendilerini ziyaret eden genel başkan yardımlarına teşekkürlerini sundu ve Türkiye´nin tek çaresinin sosyal devlet anlayışına sahip Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu söyledi.

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı