KADIN KOLLARI NESLİHAN YURTAGULLE GÜÇÜNE GÜÇ KATACAK

13.01.2015 11:20:33

AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kadın Kolları Kongresi Ataşehri Zübeyde Hanım Konferans salonunda yapıldı.Ak Parti Ataşehir 3. Olağan Kadın kolları kongresinde kadın kolları başkanlığına Neslihan Yurdagül seçildi.

AK Parti Ataşehir 3. Olağan Kadın Kolları Kongresi Ataşehir Zübeyde Hanım Konferans salonunda yapıldı. Ak Parti Ataşehir 3. Olağan Kadın kolları kongresinde kadın kolları başkanlığına  Neslihan Yurdagül seçildi. Kongreye Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Osman Boyraz, Muhammet Bilal Macit, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı ile çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.

3 yıldır Ak Parti Kadın kolları başkanlığını yürüten Pınar Hacıbektaşoğlu ”Birlik İçinde, Yeni Türkiye Yeni Güç , Kadın 2023 Hedefi ile bu kutlu bayrağı arkadaşıma devrediyorum, her zaman yanlarında olduğumu belirtiyor kendilerine başarılar diliyorum .’ dedi. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı yaptığı konuşmada:Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, Kadın kolları başkanı seçilen Sn. Neslihan Yurtdagul hanımefendiye ve yönetiminde yer alan tüm Akneferlere muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bu arada bu kutlu bayrağı layıkıyla taşıdıktan sonra devreden, sayın başkanımız Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu nunda yolunun açık olmasını diliyorum.’ dedi.

İstanbul Ak Parti Milletvekili Mihrimah Belma Satır yaptığı konuşmada: ‘Her seçimin önemli olduğunu ama 2015 seçimleri Türkiye’nin aydınlık yarınları için çok büyük önem taşıdığını belirtip, bu yolda görev almış olan kardeşlerime başarı diliyorum.’ dedi.

10934059_802970546446336_2286333194904879574_n

4

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki