KARACA STADYUM ELEŞTİRİSİ

4.02.2018 18:46:57

KARACA STADYUM ELEŞTİRİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi İskilip İlçe Başkanı Burak İzzet Karaca bugün İskilipspor- İl Özel İdarespor karşılaşmasından sonra açıklamalarda bulundu.

Karaca sosyal paylaşım sitesi facebook´tan yaptığı açıklamasında ?´İskilip´te pazar günleri yapacağımız bir tek sosyal faaliyet stadyuma gidip ilçemizi temsil eden futbol kulüplerimizi desteklemek. Başka yapabileceğimiz bir şey yok. Bugün temsilcimiz İskilipspor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı İl Özel İdarespor´u uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Futbolcu kardeşlerime, teknik heyete, destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Sakatlanan futbolcu kardeşlerime acil şifalar diliyorum.

BU SAHA YÜZÜNDEN 2 KARDEŞİMİZ SAKATLANDI

Belirtmek istediğim diğer konu sahamızın durumu. Fotoğraftan da az çok anlayabildiğiniz kadarı ile tarlaya dönmüş vaziyette. Bugün bu saha yüzünden 2 tane futbolcu kardeşimiz sakatlandı. 1 tane kardeşimiz hastaneye kaldırıldı sakatlandıktan sonra.

SALİM USLU´NUN 10 MAYIS 2016 TARİHİNDE STADYUM AÇIKLAMASI BOŞA ÇIKTI

Değerli arkadaşlar Ak parti Çorum milletvekili Salim Uslu 10 Mayıs 2016 tarihinde şuan ki sahamızın sentetik sahaya dönüşeceğini açıklamıştı. İnternette arama motorlarına İskilip sahası veya Salim Uslu yazarsanız okuyabilirsiniz zaten. Bugün tarih 4 Şubat 2018. Açıklaması boşa çıktı. Hiç bir gelişme kaydedilemedi. Peki ben buradan soruyorum; 7 senedir bitiremediğiniz hastane gibi mi olacak burası da? Yapıyoruz, ediyoruz! Olay aslında sadece bu. Sakatlanan futbolcu kardeşlerimin ve İskiliplinin hakkını kim ödeyecek?

Çorum Ak parti heyeti, milletvekilleri bugün İskilip´teydi. Keşke buraya kadar gelmişken birde stadyuma gelselerdi. Sahamızın bu kötü durumunu yerinde görselerdi. Ama nerde...´´

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki