KARDEŞ ÜLKEDEN KARDEŞ BELEDİYE

20.11.2016 22:35:53

Çekmeköy Belediyesi ve Bosna Hersek Vagoşça Belediyesi kardeş ilçe protokolüne imza attı.

Türkiye ile Bosna Hersek arasında bulunan geleneksel ve tarihi bağlar çerçevesinde, Çekmeköy Belediyesi ve Bosna Hersek Vagoşça Belediyesi , sanayi, ticaret,  çevre ve şehircilik, bilim, kültür, sanat, sağlık, spor ve turizm gibi alanlarda işbirliği yapılması ve kardeş şehir ilişkisi kurulmasını amaçlayan protokolü imzaladı. İmza törenine Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Vogoşça Belediye Başkanı Edin Smajiç´in yanı sıra Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

 

 

Bosna´dan gelen Vogoşça Belediye Başkanı Edin Smajiç ,Başkan Yardımcısı Fetah Kadriç ve Yerel Kalkınma Daire Başkanı Amir Misirliç´i Çekmeköy´de ağırlayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz;  İki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağların geliştirilmesine önem verecek olan; fuar, sergi, festival gibi faaliyetlerde karşılıklı olarak kültürlerinin tanıtılmasına katkıda bulunacak bu protokolün hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

 

Başkan Poyraz ve Vogoşça Belediye Başkanı Edin Smajiç birbirlerine hediye takdim ettiler.

 

 

Vogoşça Belediye Başkanı Edin Smajiç ,Başkan Yardımcısı Fetah Kadriç ve Yerel Kalkınma Daire Başkanı Amir Misirlic belediye binasında bulunan birimleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Poyraz, belediye binasında yer alan Milli Direniş Sergisi´ni Bosnalı heyetle birlikte gezerek 15 Temmuz gecesi yaşananlar  ile ilgili bilgiler verdi.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki