Karıştırmayın ben taşıyıcı anneyim!

2011`de Ordu`dan vekil adayı olan Murat Hazinedar`ın şoförüydü. 4 yılda İstanbul`un en ünlü eğlence merkezi Sortie`nin yüzde 50 ortağı oldu. Soranlara ise "Karıştırmayın. Ben taşıyıcı anneyim" dedi

SİYASET 20.07.2015 12:45:49 0
Karıştırmayın ben taşıyıcı anneyim!

`de `den sonra Beşiktaş depremi yaşanıyor. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi`nin akrabalarına sağladığı rantın bir benzerinin de Beşiktaş`ta olduğu ortaya çıktı. Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül`ün avukatı olan ve Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen `ın Ordu Fatsa`dan arkadaşı Ali Bağdatlı, ünlü eğlence mekanı Sortie`ye ortak oldu.

BEŞİKTAŞ İLÇE ÖRGÜTÜ DE RAHATSIZ
Hazinedar`ın 2011 genel seçimlerinde Ordu`dan bağımsız milletvekili adaylığı sırasında şoförlüğünü yapan Bağdatlı, 150 bin TL sermaye ile 21 Nisan 2015 yılında şirket kurdu. Denizerler adıyla kurulan şirketin adresi ise İstanbul`un en ünlü eğlence mekanlarından Sortie ile aynı çıktı. Şirketin diğer ortağı ise Sortie`nin mevcut işletmecisi Varol Kaynar olarak belirtilirken, Bağdatlı ve Kaynar`ın Sortie`ye yüzde 50 ortak olduğu anlaşıldı. Bağdatlı`nın kısa sürede yükselişi parti içerisinde de tartışma konusu oldu.

`nde meclis üyesi olan Bağdatlı`nın akrabası Devrim Bağdatlı da belediyenin imar müdürlüğünde memur olarak işe yerleşti. Bu gelişmeler Beşiktaş CHP İlçe Örgütü`nde eleştirilere neden oldu. Partililer ve meclis üyeleri, `Nereden buldun bu paraları` deyince, Bağdatlı`nın, `Fazla üstüme gelmeyin. Ben taşıyıcı anneyim` dediği öğrenildi. Sortie`yi Hazinedar adına aldığı önü sürülen Bağdatlı`nın, Yalova`da balık çiftliği kurduğu da kaydedildi.

TAKVİM