Katil Esed Hristiyanların noelini askerleriyle kutladı

2.01.2015 00:23:13

Suriye diktatörü Beşşar Esed uzun bir aradan sonra görüntü verdi

Suriye`nin diktatör devlet başkanı Beşar Esed, yılbaşı dolayısıyla çatışma bölgelerindeki rejim birliklerini ziyaret etti. Suriye Devlet Başkanlığı`nın çarşamba akşamı yayınladığı fotoğraflarda, Esad cephede İranlılar`ın çoğunlukta olduğu rejim militanlarıyla birlikte görüntüleniyor.

Görüntülerin, Hizbullah-İran destekli rejim birlikleri ile Suriyeliler arasında yoğun çatışmaların sürdüğü Cobar`da çekildiği belirtildi. Fotoğraflar, devlet başkanlığı tarafından Twitter ve Facebook üzerinden paylaşıldı.

Sosyal medyada yapılan açıklamada katil Esed`in askerlerine, "Suriye`de hala sevinmek için bir neden varsa bunu da sizlerin terörizme karşı zafer kazanmanıza borçluyuz" dediği belirtildi.

2011 yılından bu yana Suriyeliler`in, Nusayri diktatörlük esaretinden kurtulma çabalarının sürdüğü ülkede, diktatör Esed`in görüntüleri oldukça nadir yayınlanıyor. Uzun süredir İran destekli katliam cephelerine gitmediği bilinen Esed, Suriyeli rejim muhaliflerinin 2013 yılında muhalifler tarafından ele geçirilen Cobar`ı ele geçirmek için saldırılar düzenleyen askerlerle Hristiyanlar`ın noelini kutladı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki