KIZILAY'dan VAKIFAY'a

29.01.2015 12:39:44

KIZILAY'dan VAKIFAY'a

 

Kızılay Eski Genel Başkanı Tekin KÜÇÜKALİ, kamuoyunun da bildiği üzere sağlık sorunlarını gerekçe göstererek kısa bir süre önce görevinden istifa etmişti.

            İddialar ise, kendisinin dönemin Başbakan’ı ve şu anki Cumhurbaşkanı

Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından istifaya davet edildiği ve bu durum karşısında mecburiyetten sağlık gerekçelerini öne sürerek istifa ettiği şeklindeydi. Bu iddiaları doğrular nitelikte bir oluşumla Tekin Bey, yeni bir Sivil Toplum Örgütü Kurarak KIZILAY’a rakip olma girişimi ile gözler önüne çıkıyor. Yeni oluşumun adı ise VAKIFAY…

            VAKIFAY’da Tüzüğünde yer aldığı kadarıyla Kızılay gibi bir yardımlaşma kurumu. Genel Başkanı Tekin Bey, yönetim kurulu üyeleri arasında ise bir isim hayli dikkat çekici ki bu isim Yavuz CANSIZ. Yavuz Bey bilindiği üzere Tekin Bey’in aleyhine gazetemiz tarafından açılan Tehdit ve Hakaret davasında Tekin Bey’in lehine şahitlik eden KIZILAY Tuzla şubesi üyelerinden.  Neler oluyor anlayabilmek için sanırım biraz zaman gerekecek, yalnız sağlık gerekçeleri ile istifa eden eski genel başkan sanırım bu haberle ilgili de bir açıklama yapma gereksinimi duyacaktır.



admin
31.01.2015 13:33:56
TEKİN KÜÇÜKALİ NE YAPMAYA CALIŞIYOR ACABA BİLEN VARMİ?KIZILAY SENDİKA VE VAKIFAY DERKEN HADI HAYIRLISI

1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki