Kızını müslüman olacak diye öldürdü!

30.07.2017 14:52:46

Kızını müslüman olacak diye öldürdü!

İsrail´de cani bir baba 17 yaşındaki kızı Henriette K.´yi bıçaklayarak öldürdü. Sami K.´nin, cinayeti kızının Müslüman bir sevgilisi olduğu için işlediği öğrenildi.

İnsanlıktan utandıran olay İsrail´de yaşandı. Ramal şehrinde yaşayan 17 yaşındaki Henriette K. geçtiğimiz hafta babası tarafından vahşice bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerine ulaşan polisler cinayetin nedenini kısa sürede çözdü. Henriette K.´nın sevgilisi Müslüman olduğu için babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta liseden mezun olan 17 yaşındaki henriette K. babasının bıçaklı saldırı sonucunda feci şekilde can verdi. Polisin yaptığı açıklamaya göre Henriette, sevgilisinin Müslüman olması nedeniyle babası tarafından öldürüldü. 

MÜSLÜMAN OLACAKTI

Henriette K. uzun süredir birlikte olduğu Müslüman sevgilisiyle gelecek planları yaparken, hapiste bulunan sevgilisi için para biriktirmeye çalışıyordu. Hapisten çıktıktan sonra evlilik planları yapan genç kız, sevgilisi uğruna Müslüman olmayı da hedefliyordu. Gelecek planlarından haberdar olan baba, defalarca kızıyla tartışma yaşadı. Sonunda sinir krizi geçiren 58 yaşındaki Sami K., kızını bıçaklayarak öldürdü. 

Kızını öldürdükten bir gün sonra polis tarafından gözaltına alınan cani baba, çıkarıldığı mahkemede pişman olmadığını, aile namusunu korumak için kızını bıçakladığını itiraf etti. Katil babanın itirafına rağmen, yeterli delil bulunamaması nedeniyle hakim  duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

kaynak:ülke haber



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki