Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nden Çekmeköy´e Dostluk Köprüsü

31.10.2016 10:32:52

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti´nden Çekmeköy´e Dostluk Köprüsü

K.K.T.C. Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, K.K.T.C. Gazimağusa Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Yesilleme ve Yönetimi, İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanı ve Ümraniye Necip Fazıl Mahalle Muhtarı Kadir Delibalta, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız´ı ziyaret etti.
Yavru vatan K.K.T.C. Gazimağusa´dan İstanbul´u gezi ve tanıma amaçlı düzenlenen program için gelen heyet Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız´ı ziyaret etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız, ?Gazimağusa´nın Kaymakamı Dürdane Hanım ve muhtarlarımızı Çekmeköy´de görmekten memnuniyet duydum. Kendisi muhtarlar derneğimizin yavru vatan ile İstanbul´umuzun Çekmeköy arasında böyle bir dostluk köprüsü oluşturması bizim için mutluluk vericidir. Çekmeköy´ümüz İstanbul´un gelişen bir ilçesi, yükselen bir değeri. Buradaki alanların %70´i yeşil alan ve İstanbul´umuzun bir eğitim ve kültür vadisi olma yolunda gayret gösteren bir ilçesi. Bu ilçede yavru vatandaki gönül soydaşlarımızı ağırlamak bizim için mutluluk. Gezilerinin hayırlar güzellikler getirmesini diliyorum? dedi.
 
Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı konuşmasında, ?Tarihi, kültürü ile anavatanımız Osmanlının bir toprağıdır Kıbrıs, biz Türkiye ile ayrı bir ülkeyiz diyoruz ama aslında biz et ve tırnak gibiyiz? dedi ve milli birliğin ve beraberliğin önemine değindi.
 
Misafirperverliği için teşekkür eden Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı´ya Çekmeköy´ü, İstanbul´a ve Türkiye´ye tanıtan eseri ?Dünyanın İncisi İstanbul´un Yükselen Yıldızı Çekmeköy 2015? isimli kitabı armağan eden Kaymakam Cemal Hüsnü Kansız heyete iyi dileklerini ifade etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki