ManU Pogba için 200 milyon Euro´yu gözden çıkardı

19.07.2016 17:09:11

İngiliz ekibi Manchester United, Fransız oyuncu Paul Pogba için 200 miyon Euro´dan fazla parayı gözden çıkarmış durumda.

Yeni sezon öncesi kadrosuna Zlatan Ibrahimovic, Henrik Mkhitaryan ve Eric Bailly´yi katan Manchester United´da sıradaki hedef Paul Pogba. Menajer Jose Mourinho, Fransız oyuncunun her ne pahasına olursa olsun kadroya katılmasını istiyor. 

BONSERVİS ÜCRETİ 120 MİLYON EURO

United Yönetimi, Pogba´yı 5 yıllığına kadrosa katmak için 200 milyon Euro´dan büyük bir yatırım yapmayı göze almış durumda. Buna göre yıldız oyuncu için kulübü Juventus´a 120 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Pogba böylece futbol tarihinin en pahalı oyuncusu unvanını Gareth Bale´den devralacak.

ALACAĞI MAAŞLA BİRLİKTE 200 MİLYON EURO

23 yaşındaki futbolcuya 5 yıl için toplam 60 milyon Euro maaş vaadeden United Yönetimi, 25 milyon Euro´luk imza parasını da gözden çıkarmış durumda. Bu da Pogba´nın 5 yıl sonunda primlerle birlikte yaklaşık 100 milyon Euro kazanacağı anlamına geliyor.

NEREDEYSE KESİNLEŞTİ

İngiliz ve İtalyan basınları bu şartlar altında Pogba´nın United ile sözleşme imzalamasının artık neredeyse kesinleştiğini yazıyor.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki