MASONLAR SOKAĞA İNDİ!!!!

Kökü dışarıda olan Masonik kuruluşlar, Türk gençliğini ağına düşürmek için yurt genelinde büyük bir etkinlik kampanyası başlattı.

GÜNCEL 8.10.2014 18:51:23 0
MASONLAR   SOKAĞA  İNDİ!!!!

MUHSİN BAYRAKTAR / ANKARA - Kökü dışarıda olan Masonik kuruluşlar, Türk gençliğini ağına düşürmek için yurt genelinde büyük bir etkinlik kampanyası başlattı. Bu amaçla geçen ay başlatılan “Rotary Günü” adlı faaliyetlerin yıl boyunca aralıksız devam ettirileceği öğrenildi.

HEDEFLERİ MUHAFAZAKÂR TÜRK GENÇLİĞİ

Türkiye’de muhafazakârlık her geçen gün biraz daha artarken, Siyonizmle bağlantılı kulüpler de gençliği yoldan çıkarmak için ahlaksız organizasyonlarını artırıyor. Masonik faaliyetler içerisinde; yapısı, icraatları ve uluslararası gizli bağlantıları her zaman tartışma konusu olan Rotary Kulüpleri, gençliğe yönelik faaliyetlerini artırmak için çalışma başlattı. Okulların açıldığı Eylül ayında gençlere yönelik yüzlerce etkinlik düzenleyen Rotary Kulüplerinin, Ekim ve Kasım aylarında da kız ve erkeklerin aynı ortamda bulunduğu içkili eğlence programları düzenleyeceği öğrenildi. Yaptığı programlarda sürekli laiklik vurgusu yapan ve gençlere Atatürk ilke ve inkılâplarını anlatan Rotary, 17 Ekim’de Adana’da, 18 Ekim’de İzmir’de ve 19 Ekim’de de İstanbul’da Siyonizm propagandası yapacağı kaydedildi.

SAF GENÇLER TUZAĞA DÜŞÜRÜLÜYOR

Rotary Kulüpleri daha çok çocuklar ve gençler üzerinde faaliyet yürütürken, son zamanlarda üye sayısını artırmak için çalışmalarını da hızlandırdı. Etkinliklerin kızlı-erkekli olmasının yanı sıra yiyecek ve içeceklerin ücretsiz olması, gençlerin bu kulüplere üye olmasını kolaylaştırıyor.

Yeni Akit Gazetesi