Masum Bayraktar ve Fatih Medreseleri Hakkındaki Kararın Uygulanmasına Dair

18.03.2019 18:53:18

Masum Bayraktar ve Fatih Medreseleri Hakkındaki Kararın Uygulanmasına Dair

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfımızın, Masum Bayraktar ve başında bulunduğu kuruluşlarla olan hukukî mücadelesi sürmektedir. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesinin, ?İsmailağa? ismini kullanarak haksız menfaat elde etmeye yönelik her türlü uygulamanın önlenmesi yönündeki kararı gereğince hukukî adımlar atılmaktadır.

Kararın ertesinde Masum Bayraktar tarafından, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı ve istişare heyetiyle anlaşıldığı yönünde yapılan birtakım açıklamalar ise gerçeği yansıtmamakta bilâkis mahkemenin vermiş olduğu kararın gereği yerine getirilmektedir. Nitekim mahkeme kararının infazı gereğince 06.03.2019 tarihinde Fatih Medreseleri Vakfı genel merkezinde bulunan ?İsmailağa? isminin yer aldığı tabelâ ve tanıtım maksadıyla kullanılan tüm materyaller el konularak imha edilmiştir.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı´nın gerek adı geçen şahıs ve kuruluşlarla gerekse ?İsmailağa? ismi üzerinden haksız menfaat elde etmeye çalışan kişi ve kuruluşlarla hukukî mücadelesi aynı kararlılıkla sürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki