Nihat Doğan ifade verdi

19.03.2015 17:52:09

Nihat Doğan savcılık ifadesinde hakkında yapılan suçları reddederek, "Hakkımda basında linç kampanyası yürütülmektedir. Özgecan`ın hunharca öldürülmesine üzüldüm. Buna ilişkin başsağlığı mahiyetinde bir çok tweet attım" diye konuştu.

Özgecan Aslan`ın hunharca öldürülmesinin ardından attığı twit nedeniyle, bir vatandaşın şikayeti üzerine hakkında soruşturma başlatılan türkücü Nihat Doğan bugün İstanbul Adalet Sarayı`nda basın savcısı Umut Tepe`ye yaklaşık bir saat ifade verdi. Doğan ifadesinde hakkındaki suçlamaları reddederek, "Hakkımda basında linç kampanyası yürütülmektedir. Özgecan`ın hunharca öldürülmesine üzüldüm. Buna ilişkin başsağlığı mahiyetinde bir çok tweet attım" ifadelerini kullandı.

"Siz de mini eteği giyip, soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" twiti atan Doğan hakkında savcılığa birçok suç duyurusunda bulunulmuştu. Gelen şikayetler üzerine Cumhuriyet Savcısı Umut Tepe, Doğan hakkında "Ölen kişinin hatırasına saygısızlık", "Devletin egemenlik alametlerine ve organlarının saygınlığına hakaret", "Suç işlemeye tahrik ve teşvik" suçlamalarıyla soruşturma başlatmıştı.

Ajanslar



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki