NURETTİN KULALIDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR.....

17.03.2015 20:06:11

ÇORUM SANAYİSİ SAVUNMA SANAYİSİ OLABİLİR

* ÇORUM SANAYİSİ OSTİM’DEN DAHA KÜÇÜK DEĞİL
 
* ÇORUM SANAYİ SAVUNMA SANAYİSİ OLABİLİR
 
Ak Parti Çorum milletvekili aday adayı Nurettin Kulalı Çorum’un yerel televizyon kanalı ÇRT’de Ayhan Aykanat’ın hazırlayıp sunduğu “Günün İçinden” programının konuğu oldu. Kulalı programda Çorum’a can suyu olacak önemli bir projeyi gündeme getirdi.
 
Nurettin Kulalı, yaptığı açıklamada savunma amaçlı üretilen askeri araçların önemli kısımlarının OSTİM sanayisinde üretilerek daha sonra montajının yapıldığını söyledi. Kulalı “Çorum sanayicisi ve sanayisi önemli projeler üretebilecek kapasiteye sahiptir. Koordinasyonun sağlanması halinde Çorum sanayisinin savunma sanayisinde üretilen parçaların tamamına yakınını üretebilir. Helikopter, tank ve diğer zırhlı ve paletli araçların parçaların imalatlarını Çorum’da yapabiliriz.” diye konuşarak Çorum için yeni bir ufuk ortaya koydu.
 
EÜAŞ’ın önemli bürokratları arasında gösterilen Nurettin Kulalı Çorum’un güneş enerjisinden de yararlanması gerektiğini söyledi. Kulalı “Çorum’da firma veya bireysel olarak güneş enerjisinden faydalanılabilir. Ayrıca Çorum sanayisi güneş enerjisini toplamada kullanılan güneş panellerini de üretebilir.” Dedi. Kulalı, Çorumlu iş adamlarını güneş enerjisinin kullanılması ve satılması konusunda yatırım yapmaya çağırdı.
 
KAYNAK:www.iskilipliyiz.com



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki