Öğretmenliğe Adanan Bir Ömür: Muallim Mahir İz'i Anıyoruz.

28.11.2014 10:36:14

Öğretmenliğe Adanan Bir Ömür: Muallim Mahir İz'i Anıyoruz.

Gönüllü eğitimciler olarak ilkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz İz Bırakan Eğitimciler etkinliğinde merhum Nurettin Topçu’yu anmıştık.

İGEDER olarak bu yıl da aynı program çerçevesinde birçok eğitimci, yazar ve akademisyenin yetişmesinde emeği geçen merhum muallim ve fikir adamı Mahir İz’i vefatının 40. yılında anıyoruz.

"Allah’ın ve Rasûlü’nün istediği Müslüman cami içinde anlaşılmaz. Cami cemaati veya Arafat’taki cemaat Allah’ın bin bir emrinden sadece ikisini yerine getirendir. Müslümanın hakiki ölçüsü cami dışındaki, muamelatından, işlerinden meydana çıkar." sözüyle bulunduğu tüm ortamlarda dinimizi hâl ve kâl ile anlatabilmeyi başarmış bir şahsiyet olan Mahir İz hocamız güzel ahlâkı ile öğrencileri ve çevresine her daim örnek olmuştur.

Hocamızı şahsî, edebî, ictimaî ve meslekî hatıraları bağlamında tanımayı ve tanıtmayı hedeflediğimiz programımız Prof. Dr. Mustafa UZUN, Prof. Dr. Uğur DERMAN hocalarımızın da katılımlarıyla 30 Kasım 2014 Pazar günü Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Tüm dostlarımız davetlidir.

TARİH: 30 Kasım 2014 Pazar

SAAT : 13:00 - 17:00

YER : Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki