ÖNDER VE DİYANET GENÇLİK İÇİN” ELELE VERECEK

14.08.2015 20:18:00

ÖNDER VE DİYANET GENÇLİK İÇİN” ELELE VERECEK

ÖNDER VE DİYANET “GENÇLİK İÇİN” ELELE VERECEK

ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve ÖNDER Yönetim Kurulu Üyeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Ankara’daki Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarete ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, ÖNDER Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Canbey, Ahmet Kaan, ÖNDER Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Çetin ve Mehmet Sönmez, ÖNDER Genel Sekreteri Yunus Tekgöçen katıldı.

 

 

Ziyarette ÖNDER’in faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verilirken karşılıklı fikir alış-verişi ve istişarelerde bulunuldu. ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu, ÖNDER olarak hem Diyanet İşleri Başkanlığı hem de Türkiye Diyanet Vakfı ile ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini iletirken, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ÖNDER ile birlikte çalışmanın güzel ve hayırlı sonuçları olacağını ifade ettiler.

Bekiroğlu, “Yeni dönemde ÖNDER’in bir yandan kurumsallaşmasını ve teşkilatlanmasını büyük bir özveriyle tamamlarken bir yandan da imam hatip okullarının ve gençlerinin geçmişten geleceğe üstlendiği misyonun farkında olarak önemli çalışmalarla ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Ülkemizdeki gençliğin niteliklerini artırmak istediklerini ifade eden Bekiroğlu “Bu amaçla geçmişi ve geleneğiyle barışık, sadece akademiye değil aynı zamanda kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle de ilgilenen duyarlı bir gençlik için çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, böyle bir ziyarette bulunulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Önder Genel Başkanı Halit Bekiroğlu’nu yeni görevi için tebrik etti ve Bekiroğlu’na yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

ÖNDER Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ise Mehmet Görmez’e misafirperverliğinden ve samimi paylaşımlarından dolayı teşekkür etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki