Orhan Öztürk Çoşkun Akkoca´yı Desteklediğini Açıkladı

12.11.2018 10:07:12

Orhan Öztürk Çoşkun Akkoca´yı Desteklediğini Açıkladı

Yaklaşan mahalli seçimler sebebiyle İskilip´te belediye başkanlığına aday olan hemşerimiz Coşkun AKKOCA´yı belediye başkanlığım sırasında ve sonraki dönemlerde yakından tanıdım. İskilip´i daha iyi noktalara taşımak açısından başlattığım pek çok projenin ve uygulamaların içinde fiziken ve fikren samimi gayretlerini, endişelerini yakından müşahede ettim.

İçinde bulunduğum siyasi partinin vizyonu ve başta lideri Recep Tayyip ERDOĞAN ´ın hassasiyetlerini gönülden paylaşan katkı yapmaya desteklemeye yönelik tavırlarında hiçbir yanlışına şahit olmadım. Kendisinin İskilip´in özellikle gençlerine, fakir ve mağduriyet yaşayan kesimlerine yönelik ciddi hassasiyetini, heyecanını, memleketin geleceğine yönelik iddialarını ve vizyonunu yakından bildiğim için belediye başkanlığının İskilip açısından bir kazanım olacağına inanıyorum.

Belediyeciliği sadece taşa toprağa yatırım değil, ihale ve kadro operasyonu olarak görmeyen bunu aşacak, gençlerimizi geleceğe hazırlayacak, yalnız yaşayan özellikle yaşlı ve hasta hemşerilerimizin duasını almayı seçim kazanmaktan daha önemli görecek, ekonomik problemlere olabildiğince çözüm getirebilecek turizm, tarım ve ticari uygulamaları hayata geçirme gayretine sahip yerel yöneticilere hepimizin ihtiyacı giderek artan ölçüde vardır.

Geçmiş dönemlerde şehir alt yapı ihtiyacının büyük ölçüde tamamlandığı İskilip´te sosyal kültürel ve Türk İslam medeniyetine dair yerelde bazı örnek uygulamaların hayata geçirilebilmesi, her geçen gün bireyselliğin ve yalnızlığın artış sürecine girdiği ülkemizde ve ilçemizde bunu kendisine dert edinen, beceremese bile bu sürece karşı bir şeyler yapma arayışına girecek yerel yöneticilere ihtiyaç vardır.

İskilip´in sosyal hayatına hareketlilik getirilmesi görünmeyen en ciddi ihtiyaçlardan birisidir. Bunun İskilip´ten dışına çıkmadan karşılanması önemlidir.

Bu ihtiyaca karşılık verebilecek donanım, felsefe ve anlayışa sahip birisi olarak gördüğüm Coşkun AKKOCA´nın her biri birbirinden kıymetli diğer belediye başkan adaylarımız içinde bu açılardan değerlendirilmesinde acizane fayda görüyorum.

Takdir İskilip halkımızın ve adaylık müracaatını yaptığı Adalet ve Kalkınma Partisi yetkili kurulları ve teşkilatınındır.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki