Rıza İmamoğlu: Yarışta Bende Varım”

2.10.2014 12:40:47

Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanlığı kongresi yaklaştıkça başkan adayları da tek tek basın önüne çıkmaya başladı.

Rıza İmamoğlu: “Yarışta Bizde Varız”

Çekmeköy Ak Parti İlçe Başkanlığı kongresi yaklaştıkça başkan adayları da tek tek basın önüne çıkmaya başladı. Bunlardan biri de eski duayenlerden ve geçmişi ile kendini kanıtladığını dile getiren Rıza İmamoğlu oldu.

Yola birlikte çıktığı, Serpil Erdoğan, Turgut Harman, Ramazan Ceylan, Sait Yurttapan, Alpaslan Çavuşoğu, Yüksel Evsen, Metin Özkan, Selçuk Bayram, Mustafa Topak, Kadir Kacamer, Nesim Ayva, Baki Özdemir, Muammer Bilici, Engin Aslan, Hasan Çelik ve Yetkin Çarpışır gibi isimlerle basın huzuruna çıkarak neden aday olduğunu açıkladı.

 “Yeni Türkiye, Yeni Çekmeköy” sloğanı ile yola çıktıklarını ifade ederek çalışma başlattıklarını söyleyen Rıza İmamoğlu, “Çekmeköy’de bugüne kadar yapılan tüm çalışmaları için Kurucu Başkan Şahmettin Yüksel ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyorum. İlçemizde başkanlığa ve yönetime talip olmak bizim için, bir koltuğa ya da makama talip olmak değil; ülkemize, milletimize, şehrimize ve ilçemize karşı hizmet etmek için elimizi taşın altına koymaktan ibarettir” dedi.

Gazetecilerin, “Ahmet Poyraz sizi destekliyor mu?” sorusu üzerine, “İnanıyoruzki gri bulutlar dağıldıktan sonra Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz ve Kurucu İlçe Başkanımız Şahmettin Yüksel’de bize destek olacaklardır ve bizim etrafımızda oluşacak tek liste ile kongreye gideceğiz. Hem Belediyemiz ile hem de Teşkilatımızla 2023 için hedeflediğimiz Yeni Türkiye’nin Yeni Çekmeköy’ünü kuracağız” dedi.

 Rıza İmamoğlu basın toplantısında basın mensuplarına yaptığı yazılı açıklamasında da şu görüşlere yer verdi:

 “Ülkemiz, Adalet ve Kalkınma Partisinin iktidarda olduğu son 12 yıl boyunca Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hemen her alanda olağan üstü bir gelişme yaşadı. Ekonomik, siyasi ve toplumsal alanlardaki karşısında duran asırlık engelleri bir biri ardına ve doludizgin bir hızla aştı.

Türk insanının kalkınma ve refahını kat be kat artırırken, dünya ülkeleri sıralamasındaki yerini ise en yukarılara taşıdı. Türkiye’nin başarılı yükselişi, sadece ekonomi ve yurt içi gelişmelerle sınırlı kalmadı. Uluslararası alandaki güç ve etkinlik sahası da arttı. Öyle ki, daha düne kadar bölgesinin önemli bir gücü olan Türkiye, bugün dünya sahnesinin en önemli aktörlerinden birisi haline geldi, Daha düne kadar, IMF uzmanlarına hesap verme durumundaki ülkemiz, bugün aynı teşkilata borç verir duruma geldi. Fındık, kaysı, üzüm gibi tarım ürünleri ihracına sevinen ülkemiz, bugün dünyanın en önemli üreticileri arasında yer alıyor. Dünyanın 17 büyük ekonomisinden birisi konumuna yükseldi.

Devrim niteliğinde pek çok yeniliği vatandaşlarımızın hizmetine sunan Ak Parti, son olarak da Türk insanına Cumhurbaşkanını kendi seçme hakkının yolunu açarak demokrasimizin kalitesini yükseltti. Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana liderliğini yapan, “Milletin Adamı” Recep Tayyip Erdoğan, Türk halkının yarısından fazlasının oylarıyla halkımıza başkan, ordumuza başkomutan, dünyadaki ezilen tüm milletlere önder ve umut oldu.

Cumhuriyet tarihimizde örneği görülmemiş bir olgunluk içerisinde , Ak Partimiz siyaset hayatımızda benzeri az görülür birlik, beraberlik içinde Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nu, parti genel başkanlığına ve başbakanlığa seçti. Ardından 24 saat içinde Cumhurbaşkanlığı devir teslimi gerçekleşti.

Ak Parti, ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda çıktığı ‘kutlu yürüyüş’e kesintisiz bir şekilde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu liderliğinde yılmadan, yorulmadan ve kararlılıkla devam ediyor.

İşte tam da bu noktada, partimizin 2023 vizyon belgesinde ortaya konan hedefler daha bir önemli daha bir anlamlı hale gelmektedir. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yılı olan 2023’e 8 yıl kala, yaşadığımız her gün, ülkemiz ve insanımız için hayati önem taşımakta. Hele 2015 yılında ülkemizin yeni bir genel seçim yaşayacak olması, yakın geleceği gerek partimiz ve gerekse ülkemiz için daha da önemli kılıyor.

Saygıdeğer Ak Partililer,

Çekmeköy ilçemiz kurucu ilçe başkanımız Sayın Şahmettin Yüksel başkanlığında, mevcut belediye başkanımız Sayın Ahmet Poyraz:ın adaylığında 2009 seçimlerinde İstanbul’da örnek olmuş, büyük bir başarı göstermiştir. 2009 sonrasında ilçemizin çehresinin nasıl değiştiğine; Belediye Binası, Spor Kompleksleri, çok sayıda açılan okullar, yapılan parklar, kültür merkezleri ve üniversitesi ile birlikte şahit olduk. Yine kısa bir süre içinde nikah sarayı, metro istasyonları ve hastane kompleksine de kavuşuyor olacağız.

KISA BİR SÜRE İÇİNDE gerçekleştireceğimiz Çekmeköy İlçe Başkanlığı seçimlerine bizim bakış açımız yukarıda arz etmeye çalıştığım Türkiye ve Çekmeköy, vizyonuyla örtüşen bir anlayışa, enerjiye, liyakate ve en önemlisi sadakate sahibiz.

Büyük Türkiye Yolunda, Durmak Yok Yola Devam, Yeni Türkiye Yeni Çekmeköy şiarıyla hareket ederek çıktığımız yolda;

İlçemizde başkanlığa ve yönetime talip olmak bizim için, bir koltuğa ya da makama talip olmak değil; ülkemize, milletimize, şehrimize ve ilçemize karşı hizmet etmek için elimizi taşın altına koymaktan ibarettir.

Aklımızda 2023 vizyonuna ulaşmaya çalışan bir partinin bir neferi olmanın ötesinde başka bir arzu olmaksızın; samimiyet ve gayret içinde hedefimize doğru yılmadan, yorulmadan yürümeye kararlıyız.

Bu seçimin partimizin 2023 vizyonunda belirtildiği gibi, uzlaşma kültürüne dayalı, ilkeli ve kardeşçe bir ortam içinde, birleştirici ve bütünleştirici’, kaynaştırıcı ve güçlendirici bir seçim olacağına inanıyorum.

Bu seçimlerden de bir ve beraber olarak, güçlenerek ve kuvvetlenerek çıkacağımızdan eminim.

İlçe başkanlığına layık görülmem halinde, ekibim ve arkadaşlarımla birlikte Ak Parti ruhuna ve ilkelerine uygun bir çalışma içinde olacağımız bir taahhüt değil, hakikattir.

Bugüne kadar partimiz içinde verdiğimiz mücadele ve hizmet, bundan sonraki çalışma ve gayretimizin de göstergesidir.

Değerli Çekmeköylü Hemşehrilerim,

İnanıyorum ki, marka ve model ilçemiz Çekmeköy, İstanbul’un en seçkin ilçesi olma yolunda hızla ilerlemeye devam edecek; güven ve huzur dolu havası eğitim,sağlık,u!aşım ve barınma gibi temel alanlarda yapılan büyük yatırımlarla birlikte pekişecektir.

Bunları gerçekleştirmek için arzumuz, gücümüz ve enerjimiz vardır.

Bunları gerçekleştirmek için ehliyetimiz, liyakatimiz ve sadakatimiz vardır.

Seçimin Çekmeköyümüz’e hayırlar getirmesini diliyorum.”



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki