Saadet Partisi'nden bir günde iki etkinlik

13.01.2015 10:32:59

BASIN MENSUPLARI İLE SIKI BİR İLETİŞİM İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Saadet Partisi’nden bir günde iki etkinlik

Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, 10 Ocak Gazeteciler günü münasebetiyle Anadolu Yakası’nda yayın yapan yerel gazete temsilcileri ile sabah kahvaltı programında bir araya geldi. Yaklaşık iki saat süren kahvaltı programı sonrası Saadet Partililer, Esnaf’ı ziyaret edip karanfil dağıttı.

 

BASIN MENSUPLARI İLE SIKI BİR İLETİŞİM İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Saadet Partisi İlçe binasında gerçekleşen programda Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, Anadolu Yakası’nın çeşitli ilçelerinde yayın yapan yerel basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı.  Kahvaltıya Saadet Partisi Sultanbeyli l İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, İlçe Tanıtım Birim Başkanı Recep Karakoç’un yanı sıra İlçe yönetim kurulu üyeleri ve yerel basın mensupları katıldı. Programda açılış konuşması yapan Tanıtım Birimi Başkanı Recep Karakoç, ‘Yeni dönemde basın kuruluşları ile sıkı bir iletişim içerisinde olacaklarını ve yapılan tüm faaliyetlerden gerek ulusal basının gerekse yerel basının bilgilendirileceklerini” ifade etti. Karakoç, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti. 

GAZETECİLER HERGÜN HATIRLANMALI

Tanışma faslından sonra söz alan Saadet Partisi İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, “ Bugün sizlerin günü. Burada uzun uzadıya siyaset yapıp sizleri yormak istemiyorum.           Saadet Partisi İlçe Teşkilatı olarak istedik ki, senede bir defa hatırlanan gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelip tanışalım. Şunu belirtmek isterim ki, senede bir güne sığdırılan gazeteciler günü, anneler, babalar ve sevgililer gününü kabul etmiyorum. Anneler her gün annemiz,  babalar her gün babamızdır. Gazetecide her gün gazetecidir. Bizler sizleri bu bağlamda görüyor ve sizlerin her gününüzü kutluyorum. Nasip olursa bundan sonra sizlerle sıkça bir araya geleceğiz” dedi. Daha sonra gazetecilerin soru ve görüşlerini alan Bülbül, gelen sorulara tek tek cevap verdi. Yapılan kahvaltı programı sonrası gazetecilere Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kaleme aldığı Davam kitabı hediye edildi

BULVARDA SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ

Basın toplantısı sonrası Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Fetullah Bülbül, İlçe Yönetimi ve Mahalle yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Fatih Bulvarında bulunan esnafa ziyarette bulunarak karanfil takdimi yapıldı. Bulvar, esnafı geçtiğimiz hafta yapılan ‘Siftah Saadet’ten bereketi Allah’tan’ projesinden memnuniyetini dile getirdi ve Saadet Partisi’nin son çalışmaları ile dikkatleri üzerine çektiğini” dile getirdi.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki