SANCAKTEPE´DE İLETİŞİM OFİSİ AÇILDI

27.06.2020 09:13:41

Bugüne kadar binlerce talebi çözüme kavuşturan Sancaktepe Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ulaşmak adına Sarıgazi Atatürk caddesi üzerinde yeni ofisini hizmete soktu.

Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü´nün  ?çözüm odaklı belediyecilik´ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sancaktepe belediyesi, yeni ofisiyle vatandaşların talebine daha hızlı ulaşmayı hedefliyor. Özellikle ilçenin yoğun bölgelerinden biri olan Sarıgazi´de hizmete açılan ofiste görev alacak personel vatandaşların talep ve önerilerini aldıktan sonra ilgili birime aktararak çözüm takibini yapacak.

Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,STK temsilcileri, Muhtarlar ve vatandaşların katıldığı açılış töreninde konuşan Başkan Av.Şeyma Döğücü çözüm odaklı Belediyecilik anlayışı ile vatandaş ile Belediye arasında köprü görevi görecek olan iletişim ofisinin hayırlı olmasını dileyerek ?Belediye olarak Birincil önceliğimiz vatandaşların taleplerine en hızlı şekilde ulaşarak yanıt bulmak. Bu bağlamda Çözüm Masası birimimize ulaşım ağımızı genişleterek yeni ofisimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Vatandaşlarımız artık belediyemiz ile ilgili bir talepte bulunduğunda hizmet binamıza gelmesine gerek kalmadan buradan taleplerini iletecekler, buradaki mesai arkadaşlarımızda aynı ivedilikle talep ve önerileri ilgili birimlere aktararak çözüm takibini yapacak. Bir nevi hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getireceğiz. Yakın zamanda aynı iletişim ofisinden Yenidoğan bölgemizde de hizmete açacağız. Pandemi süresince ertelediğimiz hizmetleri bundan sonraki süreçte halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz? şeklinde sözlerini tamamladı.

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ise Sarıgazi bölgemizde vatandaşlarımızın sorunlarına daha hızlı çözüm üretebilmek ve onlarla birebir iletişimi güçlendirmek adına kurulan Sancaktepe İletişim ofisinin açılışından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek başta Başkan Av.Şeyma Döğücü olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Protokol konuşmalarının ardından kesilen kurdele´nin ardından Sancaktepe İletişim Ofisi hizmete açıldı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki