ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA İFTAR

9.05.2019 08:23:04

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi´nin ev sahipliğinde şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Çekmeköy Belediyesi Yeditepe Sosyal Tesisleri´nde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar yemeğine; Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, mahalle muhtarları, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

İftar öncesi Kaymakam Adem Arslan ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz masaları tek tek dolaşarak davetlilerle sohbet etti. Kur´an-ı Kerim tilavetinin  ardından akşam ezanı ile birlikte iftar programına katılan davetliler hep birlikte oruçlarını açtılar.

Kaymakam Adem Arslan konuşmasında; ?´Ramazan Ayı´nızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın memleketimize güzellikler getirmesini temenni ediyor ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında  gazi olanların haklarının asla ödenmeyeceğini belirterek ?´Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak en önemli görevimizdir. Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazan´ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize hayırlı Ramazan´lar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum´´ dedi.

 

 

 

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ? Ramazan ayının ilk gününde sizlerle aynı sofra etrafında buluşup ramazanın bereketini paylaşmak  bizler için bir mutluluk kaynağı. Bu mübarek ayda şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi dualarımızdan esirgemeyelim. Bugün burada bizler iftar yaparken ülkemizde ve sınır ötesinde terörle mücadele eden, hudutta nöbet tutan yiğitlerimizden rabbim razı olsun. Millet için yardan serden geçmiş vatan evlatlarını rahmetle anıyor, gazilere kahramanlıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum,? dedi.

 

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki