ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA YEMEK VERİLDİ

21.03.2015 13:23:36

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ONURUNA YEMEK VERİLDİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Çekmeköy’de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi. Çekmeköy İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca verilen yemeğe Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ, Anadolu Yakası Jandarma Komutanı Albay Mesut CİHANER, Çekmeköy Garnizon Komutanı Hasan KAYMAZ, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet EPLİ, Kamu Kurum ve Kuruluş İlçe Müdürleri,  Şehit aileleri, Gaziler, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri katıldı.

            Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ, programda bulunan baş tacı şehit ailelerimizin tek tek masalarını ziyaret ederek birlik beraberlik içinde bir arada bulundukları için çok memnun kaldıklarını ifade ettiler.

            Programda konuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet POYRAZ, Her sene şehit aileleri ile beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Gün içerisinde birçok platformda Çanakkale`de şehit düşen şehitleri ülkece anıldığını söyleyen Başkan POYRAZ yaptığı konuşmada, "Buradan bu ülke için şehit olan bütün şühedalara Rabbimden gani gani rahmetler diliyorum. Rabbim bizleri onların şefaatine nail eylesin diyorum"dedi.

Başkan POYRAZ, "Tabi acı düştüğü yeri yakıyor ama şunu biliyoruz ki şehitlik çok yüce bir makam. Allah`ın Resulü (S.A.V) bile şehitlik makamını kıskanacak bir noktada. Şehit ailesinden 70 kişiye şefaat edebilecek bir noktada. Rabbim bizi şehitlerimizin şefaatine nail edecek şekilde bu ülkede yaşamayı nasip etsin" diye konuştu.

            Programda şehit ailelerini selamlayan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ, "Bizler bir yönüyle şehit ailelerimize kahraman gazilerimize sahiplenmeye gayret ederken diğer yönüyle de  onlardan istimdat, istifade ediyoruz. Nasıl geçmişte onların kahramanlıkları ile bizlere rahat yaşanılabilir bir vatanı bıraktı, terk etti, şimdi de aynen şehitlerimizin şefaat edebilecekleri ve gazilerimizin her türlü konuda yardım edebilecekleri imkanları hep birlikte paylaşıp bir aile sıcaklığı içinde Çekmeköy ilçesinde Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız ve muhtarlarımızla şehit ailelerimiz ile birlikte güzellikleri paylaşmaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

            İstanbul Muharip Gaziler Derneği adına kürsüye çıkan Gazi Mehmet Şükrü SARIDAĞ, programda yaptığı konuşmada böyle bir gecede birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdikleri için başta Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü KANSIZ olmak üzere herkese teşekkür ettiğini ifade etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki