Sipahi, 8 Mart´ta kadınlarla buluştu

8.03.2019 17:25:11

Sipahi, 8 Mart´ta kadınlarla buluştu

DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü´nde kadınlarla bir araya geldi. Sabah ilk olarak Şahin Bey´de bir tekstil atölyesini ziyaret edip çalışan kadınların gününü kutlayan Sipahi daha sonra kadın dernek başkanları ve muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.  Kahvaltı organizasyonu sonrası ise bir okula ziyarette bulunan Sipahi, kadın öğretmenlerin de emekçi kadınlar gününü kutlayıp öğretmenlere karanfil takdim etti.

 

Tekstil atölyesi, kahvaltı organizasyonu ve Nesrin Uçmaklıoğlu Mesleki ve Teknik Adandolu Lisesi´nde emekçi kadınlarla buluşan Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi konuşmasında kadının toplumdaki önemine değinerek, kadınların evde, işte ve toplumsal alanda büyük bir rolünün olduğuna vurgu yaptı.

 

Kadınlara evlerinde iş imkanı

 

Daha sonra ev hanımlarına  ?işim evimde, param cebimde´ projesinden bahseden Sipahi, sözlerini şöyle tamamladı, ? Ev hanımlarının evlerinde ekonomilerine katkı sunmaları için belediye başkanı olduğumuzda evlere iş vereceğiz. Kadınlarımız verdiğimiz tektil ya da gıda gibi ürünleri işleyip para kazanacaklar. Bütün iş belediye tarafından üstlenilecek.?

 

 

 

Eşi Emine Sipahi´nin de katıldığı kadınlar buluşmasında kadınlara karanfil de takdim eden Hüseyin Avni Sipahi, kadınlarla çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından programını sonlandırdı.



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı