Sipahi, sokağa inip halkla buluştu

24.02.2019 15:56:58

Sipahi, sokağa inip halkla buluştu

Sipahi, sokağa inip halkla buluştu

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, sokağa inip esnaf ve halkla buluştu.

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, Beyaz TV´de yayınlanan Tahir Sarıkaya´nın sunduğu ?Uyan Türkiyem? progamının canlı yayınına Çekmeköy´den konuk olup projelerini anlattı. Program sonrası da önce DP İlçe Başkanlığı´nda halkla buluştu. Ardından da kar yağışına rağmen sokağa inip esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından önce Ulus Kapalı Pazarına giden Sipahi, ardından Hamidiye Semt Pazarına geçti. Ulus Kapalı Pazarda ve Hamidiye Semt Pazarı´nda pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyen Sipahi, bir yandan da vatandaşlarla sohbet etti.

Sanat galerisini açtı

Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi daha sonra Çekmeköy´de bulunan Serbest Meslek Mensupları Derneği SAMİM (ÇEKSEM)´in yeni dernek merkezi, sanat galerisi ve dernek kafesinin açılışına katıldı.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Hüseyin Avni Sipahi, 7 yıl önce açılışını gerçekleştirdiği bu derneğin her zaman yanında olduğunu belirterek serbest meslek mensuplarına ve sanata verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

 

 

 



1

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

2

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

3

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki

4

ŞİLE YOLUNDA TRAFİĞE NEŞTER VURACAK PROJE AÇILDI

5

Mescid-i Aksa'da teravih namazı kılındı