Sipahi, yorulmuyor

1.03.2019 17:04:50

Sipahi, iki mahallede halkla buluştu

Belediye başkanı ve üyeler yerli ve milli olacak

 

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yeşilyurt´ta bin kişinin, Soğukpınar´da  da 500 kişinin katıldığı toplantıda gövde gösterisi yapan Sipahi, dün de Ekşioğlu ve Alemdağ Mahallelerinde halkla buluştu. Coşkuyla karşılandığı miting gibi halk buluşmasında seçimi kazandıklarında belediye başkanının ve üyelerinin yerli ve milli olacağını söyledi.

 

Ekşioğlu Mahallesi´nde bulunan Tuğra Kafe´de ve Alemdağ Bayburtlular Derneği´nde iki saat arayla halkla buluşan DP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi, halkla buluşmasında projeleri hakkında bilgi vererek,? Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben anlayışı yok. Biz varız. Yeni ve milli bir yönetim ile geliyoruz. Belediye başkanı olduğumda ?Çekmeköy cebimde, başkan emrimde´ projemizle isteği ve talebi olan bütün vatandaşlarımız, bana ve çalışma arkadaşlarımıza anında ulaşabilecek. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. En büyük projemiz ise ?Ev sahibi rahat, kiracıya hayat´ projemiz. Kiranın 6 ayı belediyeden olacak. 6 ayı da kiracıdan olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız.  Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait.  Üçüncü projemiz, ?Atölye evimde, para cebimde´ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Gençlere ve çocuklara da eğitim, spor ile sanat alanında eğitim verecek merkezler kuracağız. Çocuklarımızın hangi alana yatkınlığı varsa destekleyeceğiz ve yanında olacağız. Halk, çocuklarımızı bize emanet edecek biz de onları yetiştireceğiz. Anneler de çocukları bize emanet iken ev işlerini rahatça yapabilecek. Başka ilçelerde olan ama bizim özlem duyduğumuz gençlik merkezi, spor salonları, sinema ve kültür alanları da önceliğimiz olacak. Alt yapı ve üst yapı olarak ne eksik varsa onları da yapacak güce sahibiz. Bizim yaptığımızın üzerine taş bile koymadı gelen başkanlar. Sizler de bunu biliyorsunuz. Bu düzene son verin, Çekmeköy yerinde saymasın. 

 

Başkan ile üyeler yerli ve milli olacak

 

Vatandaşın imar sorunu da önceliğimiz olacak.  Herkese eşit ve adil imar da prensiplerimiz arasında yer alacak. Projelerimizden biri de Çekmeköy´de yaşayan insanlara iş alanı yaratmak olacak. Seçimi kazandığımızda  belediye başkanı da ve üyeler de milli olacak? dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki