SİPAHİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

10.02.2019 01:19:10

SİPAHİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Taşdelen´in efsane belediye başkanlarından Hüseyin Sipahi´nin uzun bir aradan sonra Çekmeköy´e dönüşü muhteşem oldu. 

 

Çekmeköy´de Sipahi´ye Sevgi Seli..

MUHTEŞEM DÖNÜŞ !..

Taşdelen´in efsane belediye başkanlarından Hüseyin Sipahi´nin uzun bir aradan sonra Çekmeköy´e dönüşü muhteşem oldu. Çekmeköylülerin büyük ilgi gösterdiği Sipahi´ye adeta bir sevgi seli oluştu. Mitin alanına büyük bir izdiham içinde katılan Sipahi´yi vatandaşlar bağrına bastı.

Demokrat Parti Çekmeköy İlçe Binası ve Hüseyin Avni Sipahi seçim koordinasyonu açılışına vatandaşlar adeta akın etti. Hüseyin Avni Sipahiyi Madenler Meydanından Gençler, ?Özlem Bitti, Sipahi geri döndü? sloganları atarak kortej ile karşıladılar. Muhteşem bir coşku ile karşılanan Sipahi mitin alanına izdihamdan çok zor şartlarda yürüyerek gelebildi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte açılış yerine gelen Sipahi kendisini alanda bekleyen binlerce halkın yoğun ilgisini görünce bu iş tamam İnşallah hep birlikte başaracağız dedi?

Çekmeköylüler, ?Çekmeköy´de siyasette dengeler değişecek ve seçmen iki parti arasında seçim yapma gibi zorlamaya bırakılmayacaktır? diyerek sevinçlerini dile getirdiler.

Açılışta konuşan Sipahi, ?Memleket isterim, ne zengin, ne fakir, ne sen, ne ben olsun isterim. Kış günü herkesin evi barkı olsun isterim. Bugün burada geçmişimi görüyorum hatıralarımı görüyorum, yol arkadaşlarımı görüyorum. İyi ki sizle beraberim, İyi ki sizle yol yürüyorum.

Söz konusu Çekmeköy´se ve davet sizden ise bu davete bu çağrıya karşılık vermemek bana yakışmazdı. Beni buraya ne menfaat ne koltuk aşkı çağırmadı beni buraya sizin aşkınız sizin sevdanız çağırdı. Biliyorum ki bu millet herkesi bağrına basmaz sizler beni evlat bildiniz ve bağrınıza bastınız Allah hepinizden razı olsun.

Siyasete ilk adım attığım günden beri hep önce İnsan ve vicdan dedim. Hak´dan ve halk´dan hiçbir zaman korkmadım. Her zaman halkımızın talep ve isteklerini dikkate aldım. İşte ben bugün buradaysam hep o insanların sayesinde buradayım. Bir bölgede eğer Anne ve babanın yüzü asıksa gençler umutsuzsa ve insanlar mutluluk arıyor ise orada ters giden bir şey var. Peki, bu böyle geldi böyle gidecek diyecek misiniz? Bakın bende diyorum ki ters giden ne varsa beraber düzelteceğiz.

İnsana insan olduğu için değer vereceğiz. Her zaman önce insan diyeceğiz. Çekmeköy diyeceğiz ayrım yapmadan her mahallemize eşit hizmet nasıl yapılır göstereceğiz inşallah. Güçlü bir Belediye yaşayanların güçlü olması ile mümkün olabilir. Ekonomik olarak hanelerimizi güçlendirerek sizden aldığımız güçle daha sağlam adımlar atacağız.

Hane Hane gezerek Çekmeköy için yapacaklarımızı herkese anlatalım. Bir oy bile bizim için çok önemlidir. Bir oy baharı müjdeleyen cemre gibidir. Bunu herkese anlatmanızı rica ediyorum.

Dolaştığınız hanelerde beni sorarlarsa, ?siz zaten en iyisini biliyorsunuz. Kardeşimiz kara gün dostudur. En önemlisi Çekmeköy´ü en iyi şekilde yöneteceğimiz birisidir´ deyin. Güven verin güvence olun bu kardeşiniz sizi mahcup etmeyecektir. Sizin sözünüzü yere düşürmeyeceğim. Herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağım? dedi.

Daha sonra açılışa geçildi. Mitin alanında millete çay ikramı yapıldı. Çekmeköy Demokrat Parti İlçe merkezinde bir süre sohbet edildi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki