SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİNİ BAŞLATAN AYGAD, MHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA?

11.10.2018 17:57:44

SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİNİ BAŞLATAN AYGAD, MHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA?

SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİNİ BAŞLATAN AYGAD, MHP İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDA?
Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti, belediyelere gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra siyasi partilerin İstanbul il başkanlıklarıyla da temasa geçerek sektörün geleceğine yönelik girişimlerine devam ediyor. AYGAD, il bazında ilk ziyaretini MHP İstanbul İl Başkanlığına gerçekleştirdi. Başkan Işıkdağ, ?Sektörün büyük bir kısmını çatısı altında buluşturan derneğimiz, yerel basının başlıca sorunlarını çözmek ve üyelerimizin taleplerine cevap bulmak için çalışmalarını sürdürmektedir? dedi.
AYGAD, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Anadolu Yakasında bulan Belediyelere ziyaretler gerçekleştirerek istişarelerde bulunan AYGAD siyasi parti temsilcileriyle de bir araya geliyor. Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Birol Gür´ü makamında ziyaret etti. AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ve ekibi yerel basın ve siyaset konularında görüş alışverişinde bulundu.
?ÜYELERİMİZİN TALEPLERİNE CEVAP OLACAĞIZ?
Son derece sıcak ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ, derneğin yapısına ilişkin bilgiler verdi. 2010 yılında kurulan AYGAD´ın bugün 110 üyeye sahip olduğunu kaydeden Işıkdağ, ?Anadolu yakasında 200 civarında yerel basın kuruluşu var. Sektörün büyük bir kısmını çatısı altında buluşturan derneğimiz, yerel basının başlıca sorunlarını çözmek ve üyelerimizin taleplerine cevap bulmak için çalışmalarını sürdürmektedir? dedi.
?TBMM´DE GİRİŞİMLERİMİZ OLACAK?
AYGAD olarak, yerel basın sektörüne kalite ve güvenirlik sağlamak gibi bir misyon üstlendiklerini kaydeden Ahmet Işıkdağ, ?Bu noktada ben ve arkadaşlarım, siz siyasetçilerimiz ve yerel idarecilerimizle sürekli temas halinde olarak sektörün taleplerini sizler aracılığı ile kanun koyucu yetkililerimize iletip kalıcı çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Yerel basının özellikle İstanbul gibi büyük mega kentlerde ulusal basının adeta ablukasındaki basın ilan kurumu gibi kuruluşlar tarafından daha çok dikkate alınması için gerekli yasal düzenlemelere ilişkin taleplerimizi hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde TBMM´de konunun dikkate alınması hususunda girişimlerimiz olacak? şeklinde konuştu.
?BASIN ULUSUN OLMAZSA OLMAZIDIR?
Basının önemine vurgu yapan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Basın bir ulusun olmazsa olmazlarındandır? diyen Gür, ?Son derece zor bir görevi icra ediyorsunuz. Hele hele yerel basın kısıtlı şartlara rağmen daha zor mücadeleler veriyor. Güven veren, yazdığına inanılan basın kuruluşlarının her geçen gün sayısının azaldığı ülkemizde sizlere kolaylıklar diliyorum? dedi. Başkan Gür, yerel basının sorunlarına ilişkin taleplerin yetkililere ulaşması noktasında her türlü desteğe hazır olduğunu kaydetti.
Ziyarette AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ ve dernek yöneticileri, MHP İl Başkanı Birol Gür´e anlamlı bir hediye takdiminde bulundu.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki