Sneijder: Golleri önceden sezdim

20.10.2014 19:47:13

Fenerbahçe`ye attığı gollerle gündeme gelen Galatasaraylı Sneijder "golleri önceden sezdiğini" söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasındaki derbi maçta Galatasaray’ın sahasında Fenerbahçe’yi 2-1 yendiği karşılaşmada attığı gollerle gündeme gelen Hollandalı Wesley Sneijder, ülkesinin en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf’a konuştu.

"DERBİ MAÇINA ODAKLANDIM"

Sneijder, yaptığı açıklamasında hayal kırıklığı yaşadığı Hollanda-İzlanda milli maçından hemen sonra derbi maçına odaklandığını dile getirdi. İzlanda maçında oyundan alındığı için hayal kırıklığı yaşadığını kaydeden Sneijder, "Ama milli maçtan hemen sonra bunu unutup derbi maçına odaklandım. Bu maç taraftarlar açısından yılın maçı olarak görülüyor ve böyle bir maçta oynamak harika" değerlendirmesinde bulundu.

"GOL OLACAĞINI SEZDİM"

Sneijder, maçın sonlarına doğru ayağına top gelince şut çekmeye karar verdiğini belirterek, "Küçüklükte hayali kurulan bu iki dünya ölçeğindeki golden sonra stat adeta patladı. Top ayağımdan çıktığında gol olacağını bildim, bazen bunu hissedersin" dedi.

VOLKAN DEMİREL: İKİ ŞUTTA DA TOPU GÖREMEDİM

Diğer yandan, kaleci Volkan Demirel ise,  yediği goller için arkadaşlarından özür dileyerek, "Bana en rahat maçlarımdan birini yaşattınız. Tutulabilecek şutlar mıydı tam bilemiyorum. Ama iki şutta da topun ayaktan çıkışını göremedim" dedi.

Enson haber



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki