Son dakika haberi: 4.2 şiddetinde deprem oldu! Kars ve Erzurum´da deprem hissedildi (Son depremler listesi)

29.12.2019 14:51:30

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi´nin geçtiği son dakika bilgisine göre Erzurum´un Narman ilçesinde 4.3 şiddetinde deprem oldu! AFAD verilerine göre ise depremin merkez üssü Kars´ın Sarıkamış ilçesi. Bu son dakika haberinden sonra vatandaşlar son

Az önce Kandilli Rasathanesi ve AFAD´dan gelen son dakika bilgilerine göre Kars´ta gerçekleşen deprem Erzurum ve Erzincan´da da hissedildi. Son dakika haberine göre Kandilli depremin şiddetini 4.3 olarak ifade ederken, AFAD 4.2 ifadesini kullandı! Vatandaşlar sosyal medya üzerinden depremden sonra yaşadıkları paniği ifade ettiler. Herhangi bir can kaybının olmadığı deprem sonrası valilikten açıklama bekleniyor.

İŞTE SON DEPREMLER LİSTESİ!

AFAD verilerine göre deprem saat 14:20´da meydana geldi. Depremin ardından Erzurum, Erzincan ve Kars şehirlerinde yaşayan vatandaşlar panik halinde dışarıya çıktı. Geçtiğimiz hafta da Elazığ´da üst üste depremler olmuştu. Bu gelişmelerden sonra bölgede yaşayan vatandaşlar en son nerede deprem oldu, son depremler aramalarını hızlandırdı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı´nın merkez üssünü Kars´ın Sarıkamış ilçesi Parmakdere köyü olarak saptadığı deprem, 14.20´de meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde olan deprem, Sarıkamış´ın yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, can ve mal kaybı olmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Erzurum´un Narman ilçesinin kırsal Güllüdağ Mahallesi, büyüklüğünü ise 4.3 olarak açıkladı.

 

kaynak sabah



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki