Survivor yarışmacısı koronavirüse yakalandı

10.05.2020 18:30:29

Survivor 2020 Gönüllüler takımında yarışan ve elenen Makbule Karabudak corona virüse yakalandı. Acun Ilıcalı´nın bu akşam Karabudak´ın durumunu açıklayacağı iddia edildi.

urvivor yarışmasında Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmanın elenen isimlerinden biri olan Makbule Karabudak´ın Covid-19 testi pozitif çıktı.

Yarışmanın ilk haftası elenen Karabudak, Şubat ayında Dominik´ten Türkiye´ye dönmüştü. 

Mesleği ebelik olan Karabudak, elendikten sonra sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Hem bir Survivor yarışmacısı hem de sahada aktif çalışan bir sağlıkçı olarak yaşadığımız süreci paylaştım, ?her şeyde vardır bir hayır´ diye boşa dememişler. Evet, belki çok erken veda ettim Survivor´a ama burada beni bekleyen kutsal bir görev varmış. Ben bugün olduğu gibi yarın da sizler için sahada olacağım, sizler de bizim için ´Evde kalın´ güzel günler yakın."

 

Survivor 2020´de yarışan Karabudak, elendikten sonra mesleğine geri döndü. Coeona virüs hastalarını tedavi eden Karabudak corona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından ´geçmiş olsun´ mesajlarına teşekkür eden Karabudak´ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Acun Ilıcalı´nın bu akşam yayınlanacak Survivor yeni bölümde yarışmacılara Makbule´nin corona virüse yakalandığını açıklayacağı iddia edildi.

Ilıcalı´nın "Survivor´da bu sezon aklınızda kalan bir konsey olacak bu, bir haber vereceğim" sözleri üzerine yarışmacıların gözyaşlarına boğulduğu anlar dikkat çekti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki