Turizm sektöründe güzel şeyler oluyor

17.07.2019 23:19:08

Turizm sektöründe güzel şeyler oluyor

Geçtiğimiz mart ayında Turizm sektörüne açılan yeni bir yüz olan ÜMİT TURİZM Yönetim kurulu başkanı Ümit SEKMEN ile mevcut durumu ve sektörle alakalı güncel düşüncelerini paylaşmasını istedik. Sözlerine daha çok yeni bir acenta olduklarını hatırlatarak başlayan Ümit Sekmen ;
? İlk sene sezon dolayısıyla ve piyasaların etkisi bizim işimize yaradı aslında. Bizi büyüten bir sezon oldu. Gerçekten ilk senesi olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde piyasaya yayıldık ve nasıl bir işin düzgün yapılabileceği konusunda bir örnek teşkil ettiğimize inanıyorum ? dedi.
Kendisine bu zorlu dönemi bir fırsata dönüştürebildiğinizi düşünüyor musunuz diye sorduğumuzda ? Tabiki keşke ülkemiz bu şartları yaşamasaydı ama bazıları İçin fırsat olabiliyor. Biz yeni kurulan bir firmayız ama öncesinde 8 senelik bir deneyim var. Ekibimizde çok ciddi deneyimler var. Bunların hepsini birleştirdiğiniz zaman ortaya bir başarı çıkacağı belliydi. Biz kafamızda iyi ve kötü senaryoyu kurarak adım attık . Açıkcası biz 2 sene sonra bugünü bekliyorduk ama ilk sezonda 2 seneyi yakaladık. Sizinde söylediğiniz gibi bu krizin vermiş olduğu bir fırsat oldu ve bizi kriz yürüttü diyebiliriz.? Diyerek sözlerini tamamladı. Kendisine ileriye yönelik başarılar diliyoruz.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki